Tűz

2023.06.04. 10:05

Kigyulladt egy kocsi az M3-ason

A tűzeset a Vásárosnamény felé vezető oldalon történt, Mezőkövesdnél.

HEOL

Teljes terjedelmében égett egy személyautó az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mezőkövesd térségében, a 124-es és 125-ös kilométer között vasárnap délelőtt kilenc óra után. A tűzesethez a füzesabonyi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom - adta hírül a katasztrófavédelem.

Az Útinform felhívja a figyelmet, hogy az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Mogyoród térségében a 20-as és 25-ös kilométer között fix terelést építettek ki. A belső sávot lezárták, a forgalom két sávon halad. Fokozott figyelemmel vezessenek az érintett szakaszon. Kál térségében, a 90-es és a 101-es kilométer között felújítják a burkolatot. Megváltozott a forgalmi rend, mert vasárnap estig a Vásárosnamény felé vezető oldalon csak a belső sávon, illetve az ellenkező oldal belső sávján haladhat a forgalom. A főváros irányába pedig a külső és a leállósáv autózható.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában