Veszteségek

2023.06.09. 20:23

Kutyájával együtt sodorta a pincébe az áradás a gyöngyöstarjáni családapát + videó

Ketten életüket vesztették Gyöngyöstarjánban. Vannak, akiknek mindenüket elmosta a villámárvíz.

HEOL

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két embert is nagy erőkkel kerestek a áradást követően a katasztrófavédelem munkatársai. A kutatás során búvárokat és hőkamerát is bevetett hatóság. Csütörtök estére vált bizonyossá, hogy két ember is megfulladt Gyöngyöstarjánban, miután elsodorta őket a településen tomboló villámárvíz

A Tények.hu riportjából kiderült, hogy Gergő épp hazafelé tartott a kutyájával, amikor elkapta őket a felhőszakadás. Az áradás a pincerendszerbe sodorta, ahol a három gyermekes édesapa megfulladt. Holttestét a búvárok húzták ki. 

Óriási károkat hagyott maga mögött a vihar. Több ház is lakhatatlanná vált a településen, a családoknak teljesen elázott mindenük.

– A nagy szobánk ki van lyukadva, ott jött be sugárba a víz. Majdnem két méteres vízben voltunk, az ablakon át menekültünk ki - mondta el a hírportálnak az egyik károsult.

Többen is segítségüket ajánlották fel a villámárvíz károsultjainak. Köztük a nagyrédei polgárőrök, akik a lezárásban és eltűnt személy keresésében is részt vettek.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában