Elesett a sztráda

2022.05.18. 17:48

Néhány óra alatt megbénult az M1-es Tatabányától Komáromig (videó)

A rendőrség újabb részleteket közölt az M1-esen történt négy balesetről.

F. M.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Mint a kemma.hu folyamatosan nyomon követte, május 18-án néhány óra leforgása alatt négy baleset is történt az M1-esen. További részletekről Racsné Galambos Gréta, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője adott tájékoztatást. Mint kiemelte: az autósok a 67-es kilométer előtti lehajtón hagyják el a pályát, és csak a 92-es kilométerének térjenek rá vissza, mert a sok baleset miatt jelenleg áll, vagy araszol a forgalom az M1-esen.

Először Csémnél ütközött az észak-komáromi KFC Komarno focicsapatát szállító busz egy kamionnal. Mint megtudtuk: a busz forgalmi okokból lassított, a kamion ekkor csapódott bele hátulról. A busz kigyulladt és teljesen kiégett. A balesetben három sérült volt őket mentőautón szállították a Szent Borbála Kórházba.

Nem sokkal később Mocsánál ütközött össze két személyautó, a balesetben egy könnyű sérült volt. Itt a műszaki mentés folyamatban van, egy sávon halad a forgalom.

Ezután a 67-es kilométerszelvénynél, Tatánál történt baleset. A rendőrségi szóvivő elmondta: itt hamar lezajlott a helyszínelés és anyagi káros volt a baleset.

A  sztráda forgalmára a kegyelemdöfést egy ezután bekövetkezett baleset adta. Tatabányánál egy tréler és egy kisbusz karambolozott. bár az eset csak anyagi kárral végződött, ám a baleset részesei nem tudtak megegyezni, ki volt a hibás, így rendőrt hívtak, a részes járművek pedig a Győr felé vezető oldalon minden sávot elfoglaljak.

 

Mint az Útinform.hu írja: ugyanott, de a főváros irányába a nézelődés miatt torpan meg a kocsisor.

Úgy tudjuk, Tatabánya belterületén is nagy a kocsisor a sztrádáról lehajtók miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!