Kihallgatás

2022.05.19. 15:34

Kihallgatták Berki Mazsit a rendőrök- felismerte néhai férje feltételezett dílerét

Berki Krisztián özvegye újabb nehéz időszakot él át. A rendőrségen azonosítania kellett Berki feltételezett dílerét is.

Kemma.hu

Forrás: borsonline.hu

A hivatalos rendőrségi gyanúsítás szerint 2018 októbere és 2021 márciusa között adhatott el többször kokaint Berki Krisztiánnak az a vecsési férfi, akit a celeb halála után, a lakásában talált kábítószerrel összefüggésben vettek őrizetbe, adta hírül a ripost.hu. A volt Fradi-vezér hirtelen halála után nagy erőkkel kezdett nyomozni a rendőrség, hogy felkutassák azokat a dílereket, akiktől beszerezhette a tiltott szereket.

A vecsési K. I. mellett egy fővárosban élő férfi kezén is kattant a bilincs, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat és teljesítményfokozó szereket foglaltak le. Mindeközben élete legnehezebb időszakán megy keresztül Berki özvegye, a férje tragédiája óta a droggal kapcsolatban is többször kihallgatták a nyomozók. Ahogy ilyenkor lenni szokott, Mazsinak aktákat kellett végignéznie, majd becenevek alapján visszaemlékezni különböző emberekre.

Dr. Parti Ágnes, a drogkereskedelemmel gyanúsított férfi ügyvédje elmondta, Berki Mazsi a meghallgatásán emlékezett arra, hogy a a vecsési K. I.-vel  valamilyen módon kapcsolatban állt Berki Krisztián.

Egy fényképtablót is mutattak neki a rendőrök, amiből egy becenév alapján választotta ki őt. A második meghallgatásán azt állította, 2020 decemberében találkozhattak utoljára, ami ellent mondd a rendőrség gyanúsításában megjelölt időszakkal, de a nyomozók pontos időpontokat és mennyiségeket sem tudtak megjelölni az állítólagos ügyletekről

– magyarázta dr. Parti Ágnes. Elmondása szerint Berki és K. I.-t az edzőteremből ismerte meg egymást még évekkel ezelőtt. Elfogása után három napig tartották börtönben, azóta nyomkövetővel a lábán szabadon mozoghat Pest megyében.

A nyomozási bírónak is elismerte, hogy fogyasztott kábítószert, de azzal soha nem kereskedett, még szívességből sem adott belőle senkinek. Amit találtak nála, az is csak néhány gramm volt

– tette hozzá az ügyvéd.

Egyelőre a bíróság is csak a birtoklást látta megalapozottnak, ezért is van csak bűnügyi felügyelet alatt. Ám az ügyészség fellebbezett a döntés ellen, így az erről szóló döntés még nem jogerős.

K. I.-t egyébként 2011-ben kilenc év fegyházra ítélték, de már korábban is volt büntetve kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt. 

Információk szerint egyébként már megtörtént Berki Krisztián boncolása, ám a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell, így addig nem tudható biztosan, pontosan mi okozta a médiaszemélyiség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában