Programkavalkád

2022.05.22. 11:30

Teltházzal ünnepelte 15. születésnapját és a gyerekeket a Vértes Center (képek)

A rendezők mindenkire gondoltak: voltak koncertek, arcfestés és a csillámtetováló-műhely, a hüllőshow-n pedig két királypiton is bemutatkozott.

W. Zs.

Forrás: 24 Óra

Fotó: Novotni Ákos

Ma van a szülinapom...

– énekelte a Vértes Center május 21-i közönsége, és némi túlzással, de még a csillárról is lógott az ünneplő tömeg. Persze okkal történt mindez, hiszen a hétvégén már a rendezvény előtt is kinyitott a tatabányai komplexum. A látogatók zöme tisztában volt azzal is, hogy kettős az ünnep: 15 éves lett a pláza, a születésnapi programsorral pedig a gyereknap előtt is tisztelegtek a szervezők.

Elsőként az Alma együttes lépett színpadra és óriási bulival nyitottak. Buda Gáborék szinte hazajárnak a Vértes Centerbe, övék a nyitány minden rendezvényen. Fellépésük alatt ismét bebizonyították, joggal bérelt a helyük. Remek kísérőprogramnak bizonyult az arcfestés és a csillámtetováló-műhely, ahol az érdeklődő tömegnél már csak a sor volt nagyobb.

Arrébb, a hüllőshow is sokakat vonzott. Apolló, a skorpió, valamint Roland és Herceg, a két királypiton is bemutatkoztak. Ennél jóval több állattal osztozik a kertvárosi család. Vrana-Nagy Ilona és férje otthona bőven rejt még egyéb látnivalókat. Például Alfrédot, a sztyeppei varánuszt, amit csupán fotóról lehetett csodálni a helyszínen és néhány tarantula pókot.

A színpadi élethez visszatérve: nem hiányozhatott a bohóc és a játék sem, majd Farkas Monika és tánccsapata lépett a világot jelentő deszkákra. A fergeteges zumbalépések megalapozták a hangulatot, alig bírtak az ünneplő közönséggel.

Arról már, hogy ne csak a lábak, hanem a hangszálak is dolgozzanak, Tóth Andi gondoskodott. Gyorsan megtelt a színpad környéke a rajongókkal, akik a tehetséges előadó összes saját szerzeményét énekelték. A fiatal megköszönte a lelkes buzdítást, nyomdafestéket nem tűrő módon. Lényegében annyit mondott: jó volt, Tatabánya! A vadóc személyiségéről is ismert fiatal nem nyilatkozott lapunknak, elutasított minden kérdést. “Elég volt az elmúlt nyolc év!” – hangzott a rövid reakció.

Vavra Bence zárta a fellépők sorát. Az énekes megmutatta a tatabányai közönségnek, miért érdemelte ki a legsokoldalúbb előadó díjat. Koncertje után alig engedte útjára közönség. Számtalan szelfi készült és vaku villant.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában