Celebmustra

2022.05.23. 14:00

Főpapnő jóslata, szívszorító gesztus, óriási szerelem - posztoltak celebjeink

Körbenéztünk, miről posztoltak a megyénkhez kötődő hírességek az elmúlt héten.

Kemma.hu

Forrás: ripost.hu

Lássuk, mi történt a Komárom-Esztergom megyei celebekkel, hírességekkel az elmúlt napokban!

Féltik az apukáját elvesztő Natit

Berki Krisztián halála az egész celebvilágot megrázta. A szörnyűségben édesanyja teljesen összetört, de sokkal jobban aggódik kilencéves unokájáért. A kislány volt ugyanis az, aki rátalált Krisztián holttestére május 6-án reggel a lakásuk teraszán.

Berki nem lett öngyilkos

A boszorkány főpapnő és mágus ugyan megjósolta a tragédiát, viszont hangsúlyozta, hogy az ilyen jóslatok esetében sokszor adódik lehetőség arra, hogy az alany megfordítsa sorsát.

Nagyon egymásra találtak a fiatalok

Nagyon fiatalok, nagyon szerelmesek és tudják, hogy együtt akarják leélni az életüket. Erről videóban is beszélt Esztergályos Patrik és Pap Dorci.

Teljesítette édesanyja utolsó kívánságát

Ifjabb Fekete László édesanyja még egyszer szerette volna látni fiát, azonban ezt már nem élhette meg. Az izompacsirta mégis különleges módon teljesítette anyukája legfőbb vágyát.

Rendőrök hallgatták ki Mazsit

Berki Krisztián özvegye újabb nehéz időszakot él át. A rendőrségen azonosítania kellett Berki feltételezett dílerét is. A hivatalos rendőrségi gyanúsítás szerint 2018 októbere és 2021 márciusa között adhatott el többször kokaint Berki Krisztiánnak az a vecsési férfi, akit a celeb halála után, a lakásában talált kábítószerrel összefüggésben vettek őrizetbe.

Pápai Joci a színpadon

A tatai énekes közösségi oldalán posztolt képeket fellépéséről. A fotókhoz pedig hozzáfűzte, hogy végre megkezdődött a szezon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában