Gyász

2022.05.24. 11:30

Különleges temetés: fehérben kísérik végső útjára Berki Krisztiánt

Berki Krisztián temetésén senkit sem lehet majd a végső búcsúztatókon megszokott feketében látni. A tatabányai születésű celebet fehérben kísérik utolsó útjára.

Kemma.hu

Forrás: bors.hu

Csütörtökök kísérik végső útjára Berki Krisztiánt, azonban a temetés több szempontból is eltérő lesz a megszokottaktól, számolt be a Borsonline a Blikk nyomán. A tatabányai származású izomceleb édesanyja elárulta, hogy ez a kívánság fia egyik korábbi mondatából születhetett.

Bár Júlia asszony furcsállta a fehér gyászruhát, nem ragaszkodik ő sem a hagyományos temetési viselethez. 

– Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd – nyilatkozta a megtört édesanya.

Többek között azt is elmondta az asszony, hogy hamvasztás volt, de koporsós temetés lesz. Mindeközben Mazsi igyekszik nem összeroppanni a gyász súlya alatt, és maradéktalanul ellátni Berki Krisztiántól született féléves kislányukat, Emmát. Ebben édesanyja és testvére is sokat segít neki.

– Mazsi még mindig nem tért magához a tragédia okozta sokkból, talán a temetés után könnyebb lesz neki kicsit. Rettentően sokat fogyott. Eleve vékony volt, de most két ruhamérettel soványabb. 

A kicsi és a családja tartja benne a lelket, hisz a kis Emma számára az élet nem állt meg. Szinte mindenkitől, még a barátaitól is elzárkózik, 

remélhetőleg a szertartás után nyit egy kicsit, bár azt mondta, leginkább a munkába menekül majd, hogy ne kelljen állandóan Krisztián halálára gondolni – mesélte a Blikknek Mazsi egy neve elhallgatását kérő ismerőse, aki azt is hozzátette, jelenleg Mazsi minden gondolata a búcsúztató körül forog.

A titokzatos ismerős azt is elmondta, hogy szerettek volna az esztergomi bazilikában gyászszertartást tartani, de a temetés napjára már nem volt időpont, így végül Mazsi úgy döntött, hogy nem keres másik helyszínt, elengedte ezt a tervét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában