Celebmustrak

2022.06.26. 20:43

Kedvenc dal, óriásplakát, bikinitest: 5 poszt celebjeinktől, mindegyikük mást mutatott meg

Körbenéztünk, miről posztoltak a Komárom-Esztergom megyei celebek, hírességekkel az elmúlt napokban. Lássuk, mi történt velük, mit mutattak meg az életükből a közösségi oldalakon!

Kemma.hu

Forrás: Kocsis Alexandra, Robert Downey Junior/Instagram

Heti celebfigyelőnkbe a tatai felmenőktől származó Robert Downey Junior,  a felesége és OSE Lions-játékos fia révén oroszlányi kötődésű Vujity Tvrtko, a tatabányai kötődésű, futtában faggatózó Palik László, a diákévei miatt Esztergomhoz kötődő alpinista, Suhajda Szilárd és a dögös oroszlányi exatlonos, Kocsis Alexandra került be. Lássuk is, mi történt Komárom-Esztergom megye celebjeivel az elmúlt napokban!

A nyár dalát harangozta be Robert Downey Junior

A tatai felmenőkkel bíró hollywoodi sztár Insta-posztot szentelt új kedvencének, az Indio Ink zenekarnak. Robert Downey Junior videójában még énekel is, és mint mondja, biztos benne, hogy a Headspace című dal a nyár slágere lesz a tengerentúlon.

Néha balra megyünk, hogy jobbra jussunk...

– mutogatja nagy átéléssel a háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész, filmproducer és énekes, akinek bizonyítottan tatai vér csörgedezik az ereiben.

A nyári életérzést ragadta meg Suhajda Szilárd is

A Föld 4. legmagasabb pontjának meghódítása után a Himalájából hazatért hegymászó, Suhajda Szilárd igyekszik minél több időt tölteni a családjával, akiket a hosszú, ám sikeres expedíció során nélkülözni volt kénytelen. A volt esztergomi főiskolás legfrissebb posztjában ennek az együttlétnek az örömét örökíti meg.

Saját maga óriás mására bukkant Tvrtko

Tud magán nevetni az ezúttal brit zászlót mintázó sapkája alól kisomolygó Vujity Tvrtko. A családja miatt Oroszlányhoz kötődő tévés szerkesztő és riporter Instagram-posztjában egy őt ábrázoló óriásplakát előtt pózol Szlovákiában. A plakáton szereplő dátum tanúsága szerint a szlovák és magyar közönség egy augusztusi programon találkozhat majd Tvrtkoval, aki a #plakátlettemszlovákiában hashteggel zárja legújabb posztját.

Jó erőben van 60-on túl Palik László

Nem semmi videót osztott meg Insta-oldalán a tatabányai kötődésű sportriporter, újságíró, üzletember, tereprali-versenyző, a Hungaroring Zrt. volt elnöke. A felvételen a műsorvezető komoly súlyokkal edz. Hogy a #negyvenfelett hashtaggel mire utal az igazán aktív életet élő Palik László, nem tudni, de az biztos, hogy életkora és a videóban emelgetett súly is jócskán meghaladja ezt a számot.

Kocsis Alexandra olyat mutat, amitől edzés nélkül is eláll a lélegzetünk

Az Exatlon oroszlányi versenyzője egészen más oldaláról mutatta meg magát a héten, mint a többiek. Eheti Insta-posztjában Kocsis Alexandra igazi álomtestet villant. Talán nem esünk túlzásba, ha úgy fogalmazunk, sokan, sokszor fogják megnézni ezt a képet az elkövetkező napokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában