Lopás

2022.07.05. 18:17

Lenyúlta a nő az elhagyott pénztárcát a tatabányai dohányboltból (videó)

A lopás vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság ítéletet hozott az ügyben.

Kemma.hu

Forrás: ügyeszseg.hu

A vádirat szerint a sértett férfi február 5-én a dorogi dohányboltban felejtette a fekete bőr pénztárcáját. A férfi után egy nő fizetett közvetlenül, aki a kassza mellett hagyott pénztárcát előbb félretolta, majd a táskájába tette, ezután a boltot elhagyta. A tárcában voltak a sértett iratai és 20 ezer forint készpénze, adott tájékoztatást a megyei főügyészség.

 nő lakásán a pénzt kivette, a tárcát és az iratokat kukába dobta. A nőtől a nyomozó hatóság 16.910,- Ft-ot lefoglalt. Az ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével a nővel szemben 80 óra jóvátételi munka végzését írta elő. Továbbá a bíróság a vádlottal szemben 3.810,- forint erejéig vagyonelkobzást rendelt el. A döntés végleges.

 

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában