Helyi kék hírek

2022.08.17. 15:26

Helyszíni videó: motoros miatt történt a súlyos baleset az 1119-es szerpentinén

A hétévgén két motoros is megsérült egy balesetben Héreg és Bajna között. Mint kiderül: egy harmadik kétkerekűs okozta a balesetet

Kemma.hu

Ketten sérültek meg Héreg és Bajna között

Forrás: TV2 Tények

Mint megírtuk, az 1119-es szerpentinén, Héreg és Bajna között ütköztek motorosok. a TV2 Tények helyszíni riportjából kiderült: egy harmadik motoros figyelmetlensége és vakmerősége miatt történt a baleset.

Gányai Balázs, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a vétkes sofőr Héreg felől szelte a kanyarokat a szerpentinen, ám az egyik kanyart elvétette, áttért a szemközti sávba, ahol egy másik motorosnak ütközött. A vétkes sofőr leesett a motorról, járműve azonban még tovább csúszott az aszfalton, immár pilóta nélkül. Ekkor egy szemben érkező másik motornak csapódott, amelyen ketten utaztak. 

A vétlen sofőrök sérültek meg a balesetben, mondta el Perédi Péter, OMSZ kommunikációs munkatársa: egy középkorú és egy fiatal férfi súlyos végtagsérülést szenvedtek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!