Pénzbüntetés

2022.08.19. 07:28

Kalapáccsal verte szét kocsiját az esztergomi férfi, 450 ezres büntetéssel díjazták (videó)

Nem indult az autója az esztergomi lakótelepen, ezért kalapáccsal esett neki. Most a bíróság pénzbüntetést szabott ki a férfire.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészésge

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint az Esztergomi Járásbíróság jogerős végzésében garázdaság vétsége miatt 450.000 Ft pénzbüntetéssel sújtotta azt férfit, aki késő este, a nyílt utcán szétverte a kocsiját. Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség szóvivőjétől megtudtuk, hogy a büntetővégzés jogerős, azt az ügyészség is tudomásul vette.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a férfi 2022. március 01-jén este egy esztergomi lakótelep előtt parkoló tehergépkocsit megpróbálta beindítani, de az nem sikerült. Erre a férfi mérgében ütötte, rúgta a gépjárművet, egy kalapáccsal többször beleütött az első szélvédőbe, ami szilánkosra tört. Ezután az elkövető egy alkalommal a kalapáccsal beleütött a jobb első ablakba, majd a motorháztetőbe. A férfi a rongálást a jármű bal oldalán folytatta, perceken keresztül folyamatosan lábbal rúgta és a kalapáccsal ütötte a jármű különböző részeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!