Emberkereskedelem

2022.09.25. 16:09

Pénzért szex: kegyetlen, amit 14 év alatti lányával és unokahúgával tett az anya

Az anya pénzért kényszerítette szexre 14 év alatti lányát és unokahúgát, most tárgyaláson folytatódik a nő ügye.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint szeptember 29-én tárgyaláson, tanúk meghallgatásával folytatódik a bizonyítási eljárás annak a nőnek az ügyében, aki a lányát és unokahúgát pénzért szexre kényszerítette. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a nőt szabadságvesztésre, és közügyektől való eltiltásra, valamint a gyermekek feletti felügyelet, megszüntetésére ítélje. 

Legutóbb júniusban tartottak ülést a nő ügyben. A nő fiatalkorú lányát és unokahúgát kényszerítette szexre egy férfi ismerősével, aki fizetett is ezért. Akkor a kegyetlen anya nem ismerte be bűnösségét, míg a férfi beismerte, de nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról.

A nő 2020. június elejétől 2020. október hónap végégig több alkalommal is rábeszélte a nevelése, felügyelete alatt álló lányokat, hogy menjenek el férfi ismerőséhez, és részére különböző szexuális cselekményeket végezzenek. A nő elvárta, hogy az ezért kapott készpénzt neki átadják, mely összegekkel a továbbiakban már ő rendelkezett, így összesen legkevesebb 235 ezer forintot szerzett meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!