Garázdaság

2022.09.28. 08:30

Videón a komáromi csatornaharcos

Nem kapott italt, kitették a szűrét, ezért tombolni kezdett a részeg férfi a bolt előtt.

Kemma.hu

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A garázdaság vétsége miatt indult büntető ügyben a Komáromi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki szabadulását követően Komáromban ittas állapotban ütötte az egyik bolt bejárati ajtajának üvegét és lefejelte az ereszcsatornát.

A vádirat szerint a férfi 2021. július 4-én szabadult a 90 napos elzárás büntetéséből. A vádlott a szabadulásának napján nagy mennyiségű szeszesitalt fogyasztott, melyet követően az esti órákban megjelent egy komáromi vegyesboltnál. 

Az eladó ittassága miatt nem szolgálta ki a vádlottat, ezért a férfi szidalmazni kezdte. Ezt követően az eladó bezárta az üzletet, ezért a vádlott a bejárati ajtó üvegét ütötte, ordibált, valamint több alkalommal az ereszcsatornába is belefejelt. A vádlott az ereszcsatorna rongálásával 3 ezer forintnyi kárt okozott.

A Komáromi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat a férfival szemben és a vádiratban indítvány tett arra, hogy a Komáromi Járásbíróság fogházbüntetésre ítélje és tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, adta hírül a Komárom-Esztergom-Megyei Főügyészség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!