Gyors tempó

2022.09.28. 16:12

Letarolta az M1-est a 25 éves ámokfutó, öten sérültek meg miatta - helyszíni videó

A fiatal sofőr nem bírt a lovakkal, kocsijával átcsapódott a szembe sávba, ahol két autónak ütközött. Az egyikben egy gyerek is utazott.

Kemma.hu

Forrás: TV2

Mint korábban megírtuk, hármas karambol történt szeptember 25-én az M1-esen Tatabányánál. A balesetet egy 25 éves férfi okozta, aki autójával az esőáztatta úton vélhetően száguldozott, ám nem bírt a kocsival és megcsúszott. Emiatt nekicsapódott a szalagkorlátnak, ettől a levegőben megpördült és a szembesávban landolt.

Ott két másik autóval ütközött össze. Az elsőnek a visszapillantó tükrét törte le, míg a másodikkal frontálisan ütközött. Az okozó az ütközések után autójával fejtetőre borult, mondta el a TV2 Tényeknek Gányai Balázs a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

Mint kiderült, a balesetben többen súlyosan megsérültek. Volt, aki beszorult a járműbe, őket feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók. A TV2 Tények úgy tudja, hogy az egyik részes autóban egy gyerek is utazott, de ő és az autó többi utasa megúszták a balesetet.

Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa elmondta: egy idős nő és egy idős férfi hasi, mellkasi és medencesérülést. hárman pedig könnyebb végtag- és mellkasi sérüléseket szenvedtek. A helyszínre kiérkező mentők mindannyiukat a helyszínen ellátták majd stabil állapotban kórházban szállították 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!