Drága a hakni

2022.09.29. 15:36

Varga Irén, megyénk megosztó Tik Tok-sztárja simán lenyomja Kozsót árban

Van az a pillanat, amikor az embernek, de még a sokat látott koncertszervezőnek is felszalad a szemöldöke. Ez történt most Varga Irén kapcsán.

Kemma.hu

Forrás: Tik Tok

Mint arról a Ripost beszámolt, Varga Irén soha semmilyen érdemi választ nem adott nekik arra a kérdésre, mennyi az annyi nála, ha hakniról van szó. Hiába hívták Irént falunapra, családi rendezvényre, esküvőre, keresztelőre, nem sikerült megtudni, mennyit is kaszálhat a „művésznő” egy-egy haknijával.

Most azonban valami megváltozott. A Ripost elfogott egy hivatalosnak tűnő, ámbár meglehetősen szakmaiatlan e-mailt, melyben a levélíró örömmel tudatja, hogy némi szünet után újra a piacon van Irénke, vagyis újra rendelhető tőle az a 40 perces hakni, amit ők koncertnek hívnak. 

Az ár teszi azonban igazán érdekessé a levelet. Azt, hogy az összeg meglepő vagy felháborító, mindenki maga döntheti el, mindenesetre a netes hírességért 420 ezer forintot kell fizetni és állni kell az útiköltséget is, ami kilométerenként további 110 forintot jelent. Az ár-érték arány nyilvánvalóan arcpirító, ám ezzel még nincs vége a furcsaságoknak, Varga Irénék ugyanis a fellépődíj 50 százalékát előre kérik.

Érdemes Irénke hakniainak árát összevetni más fellépőkkel, hogy valós képet kapjunk. Ehhez a Ripost az egyik legnagyobb szervezőiroda honlapján talált egy árlistát

Nos, Kökény Attila 40 perces fellépéséért szintén 420 ezer forintot kell fizetni, de Fodor Zsóka és Várkonyi András (Magdi anyus és Vili bácsi) közös haknija is pont ennyibe kerül.

Van a listán néhány olyan név is, akik kevesebbért vállalnak egy-egy falunapot. Ilyen a Happy Gang formáció, akik 296 ezer forintért leköthetőek, de a Groovehouse és Jolly is kevesebbet kérnek 40 percért. Előbbi 403, utóbbi pedig 360 ezer forintért vállal bulikat. De hasonló árfekvésben van Szekeres Adrien, a Kozmix, illetve Kozsó és csapata. Ezek az előadók és formációk pedig igencsak magasabb színvonalat képviselnek, mint Irénke.

De hogy mire számíthat az a megrendelő, aki az árak tudatában mégis Varga Irént választja? Az alábbi videóból kiderül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában