Ingatlanbazár

2023.01.28. 11:35

Egy vértesszőlősi nyaraló, ahol a csakrái garantáltan kitisztulnak!

És nem csak azért, mert a jelenleg tulajdonosok ezzel kapcsolatos szimbólumot helyeztek el a házban. Gyanús, hogy a teljes felújításon átesett, vértesszőlősi nyaraló mind hangulata, mind helyszíne alapján alkalmas a belső megtisztulásra.

Kemma.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az eladó szigetelt, tégla építésű 4 évszakos nyaraló Vértesszőlős-Szőlősi dűlőben található, a tatai Öreg-tó csak pár perc autóval! Teljes körű külső/belső felújításon, igényes belső építészeti kialakításon esett át 2022-ben. Fűtése norvég ADAX fűtőpanelek, hűtő/fűtő klíma, melyek mind távolról, wifiről vezérelhetők. 

A tető fedése Lindab lemez tető. A felújítás során a lábazati és homlokzati szigetelés (10 cm Dryvit) és a teljes vezetékcsere is megtörtént. 32 A-ra való bővítés földkábelen bevezetésre került, szolgáltatva az elektromos fűtés és a ház gépészetének áramellátását.

A hét ingatlana 01.28.
Forrás: ingatlanbazar.hu

A természet közelsége mellett a nyugalmat és a biztonságot a több kamerás, távfelügyeletre bekötött riasztó rendszer is biztosítja. A földszinten található a minőségi bútorral és eszközökkel felszerelt konyha és nappali, melyből közvetlenül nyílik az örökpanorámás terasz, mely esztétikus, időtálló WPC padló burkolattal rendelkezik. Szintén a földszinten került kialakításra a zuhanyzós fürdőszoba WC-el, ahol minőségi burkolatokat és szanitereket használtak fel. 

A hét ingatlana 01.28.
Forrás: ingatlanbazar.hu

Az emeleten található az igényesen berendezett nappali/hálószoba, melyből kilépve közvetlenül az erkélyre léphetünk, ahonnan csodás kilátás nyílik a Vértes hegységre. A reggeli kávénkat akár a teraszon, akár az erkélyen kortyolgatjuk, a természet közelsége, a csendes és rendezett környék nyugalma örök panoráma mellett garantált. 

A telek 1020 m², ahol helyett kapott a süllyesztett medence, amely homokszűrős vízforgatóval került kialakításra. Mellette kültéri jacuzzi előkészítés (földmunka) is megtörtént. A telek, az udvar további potenciált rejt magában mint pl. télikert kialakítása. A ház alatti száraz pincében a konyhán keresztül lehet lejutni, ahol található a házi vízmű, ami a fúrt kútból biztosítja a vízellátást. 

A kert végében egy stabil fészer lett építve, ahova a kerti szerszámokat kényelmesen és biztonságban el lehet pakolni. Az udvar rendezett, a szomszédsági viszonyok jók. Pár percnyire autóval minden elérhető. Az autópálya feljáró Budapest és Győr irányába kb. 5 perc, így ezek a városok fél óra alatt, míg Tata és Tatabánya csak pár perc távolság. További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában