Súlyos testi sértés

2023.01.30. 08:32

Beleevett a kajájába, majd eszméletlenre verte az oroszlányi lakásban

A Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki eszméletlenre verte vitapartnerét. Indulatkezelési tréningen vehet részt.

Kemma.hu

Forrás: Shuterstock

A súlyos testi sértés bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott egy férfival szemben, aki eszméletlenre verte ismerősét közös lakhelyükön, egy oroszlányi lakásban – közölte dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivője.

A vádirat szerint a férfi 2022. augusztus 11-én éjfél körül az oroszlányi lakásban részegen összeveszett a vele együtt lakó, szintén ittas sértettel azon, hogy evett-e engedély nélkül az ételéből. Kettejük között dulakodás alakult ki.

Az elkövető  idegességében előbb lábon rúgta a sértettet, majd két alkalommal ököllel erősen megütötte az orrát. A sértett orra vérezni kezdett, és kezdte elveszíteni az öntudatát is.

Az elkövető ekkor még egy alkalommal ököllel erősen megütötte a sértettet, amitől az az eszméletét vesztve a földre esett. Az elkövető ezután mentőt hívott. Az ütések következtében a sértett orrcsont-elmozdulás nélküli törést szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki, rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint kötelezze arra, hogy vegyen részt indulatkezelési tréningen. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!