Erőszakos

2023.03.22. 20:09

Véres bunyó a pilismaróti falunapon: a koponyacsontja is szétnyílt a férfinak

A falunapon rúgta szét egy férfi koponyáját, a bíróságon most tanúkat hallgatnak meg az ügyben.

Kemma.hu

A tanúk meghallgatásával folytatódik az Esztergomi Járásbíróságon, március 23-án, csütörtökön 8:30-tól, annak a férfinak az ügye, akinek életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt kell felelnie.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kötekedő, erőszakos jellemű, büntetett előéletű vádlott 2021 augusztusában a Pilismaróton tartott falunapon odament az ittas, sörpadon ülő férfihoz beszélgetni. A sértett azonban nem vett tudomást a számára ismeretlen férfiról.

A vádlott emiatt fejen ütötte, amelytől a férfi a földre esett és miközben próbált felállni nagy erővel fejbe rúgta. A sértett visszaesett a földre, a fejét a földhöz verve eszméletét vesztette.

Az agresszort ekkor egy ismeretlen személy elrántotta a férfi mellől, majd elmenekült a helyszínről. A bántalmazott férfinak a rúgástól zúzódott a baloldali halánték, nyílt törése lett, illetve a baloldali szemgödör hátsó fala is eltört, amitől vérzés, valamint kis terjedelmű agyzúzódás is kialakult.

A sérülések tényleges gyógytartalma 2 hónap volt. A koponyaüreget megnyitó koponyacsonttörés közvetett életveszélyes sérülés, így a vádlottnak életveszélyt okozó testi sértés miatt kell felelnie.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!