Nyom nélkül

2023.03.23. 15:31

Komáromból tűnt el ez a 13 éves kicsi lány, nagyon keresik

Horváth Leonettát március 18-án látták utoljára. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a felkutatásához. Jelentkezz, ha láttad a 13 éves lányt!

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Március 18-án, szombaton tűnt el nyomtalanul Komáromból kislány, aki azóta nem adott életjelet magáról. Horváth Leonetta 160 centiméter magas, barna szeme és fekete hosszú haja van. Eltűnésekor pulóvert, szürke farmernadrágot, kabátot és fehér sportcipőt viselt.

Szilágyi Zsanettre az Komáromi Rendőrkapitányság adott ki körözést. A 13 éves lány az oroszlányi gyermekotthonból engedély nélkül távozott, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. 

Horváth Leonetta
Horváth Leonetta
Forrás: police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a képen látható lány tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában