Tragikus baleset

2023.03.29. 09:23

Mindenkit sokkolt Arnold halála Oroszlányban - fejjel esett biciklijéről a patakmederbe

A helyiek közül sokan ismerték a baleset áldozatát, P. Arnoldot, aki elmondásuk szerint Erdélyből költözött Magyarországra.

Kemma.hu

Forrás: DELTA HÍREK/Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk, kerékpárral a patakba hajtott, és a helyszínen életét vesztette egy 33 éves férfi március 26-án, vasárnap délután fél 3 körül Oroszlányban. A férfi a Népek barátsága út felől a Csónakház kert felé haladt a kerékpárjával, amikor a Malom-tóba ömlő patak medrébe esett.

A Delta Hírek szerint a biciklis férfi mozdulatlan testére járókelők bukkantak rá a patakban. Azonnal értesítették a mentőket és a rendőrséget is, azonban – bár a mentősök mindent megtettek, hogy megmentsék a férfi életét, már nem tudták megmenteni: súlyos sérülései miatt a helyszínen életét vesztette.

Gányai Balázs, a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Kemma.hu-t arról tájékoztatta, hogy egy magyar anyanyelvű, román állampolgárságú férfi az áldozat. A helyiek közül sokan ismerték a baleset áldozatát, P. Arnoldot, aki elmondásuk szerint Erdélyből költözött Magyarországra.

Szegény férfi itt dolgozott, jó és dolgos ember volt, tisztességgel élt és dolgozott. Nem tudok róla rosszat mondani. Sokkolt, hogy egy ilyen balesetben vesztette életét, nem is értjük, mi történhetett

tudta meg a Ripost a fiatal férfi egyik ismerősétől, aki azt is hozzátette, hogy úgy tudja, a férfi családja a mai napig Erdélyben él, ott értesültek a férfi haláláról.

Rendszeresen kerékpározott, így nem tudjuk, mi történhetett. Megeshet, hogy rosszul lett, vagy ráhajtott egy letört faágra, esetleg a vihar billentette meg, és ettől tért le az útról. Akármi is történt, nagyon sajnáljuk, Arnit mindenki kedvelte. Őszinte részvétünk a családjának

– mondta az ismerős. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozta a balesetet, a rendőrség pedig vizsgálja annak körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!