Sport

2022.05.18. 18:15

Női kézilabda - Búcsúzik az Audi ETO tősgyökeres edzője, Kocsis Tibor

A 2021/2022 utolsó hazai bajnoki mérkőzésén, a Dunaújváros ellen köszöntötte az Audi ETO a szezon végén az edzősködéssel végleg felhagyó utánpótlás trénert, Kocsis Tibort. Az ETO-ban, és a győri kézilabda életben eltöltött több, mint 40 év után a kiváló szakember úgy döntött, hogy az évad végén átadja magát a megérdemelt nyugdíjas éveknek.

kisalfold.hu

Fotó: Audi ETO KC

Kocsis Tibor hosszú évtizedek óta a győri kézilabdázás meghatározó szereplője, számtalan generáció köszönheti neki a kézilabda szeretetét. A tapasztalt szakember az elmúlt két évben már nyugdíjasként folytatta több évtizedes munkáját a Győri Audi ETO KC kötelékében, azonban úgy döntött, hogy az idei szezon végén végleg befejezi az edzősködést. A kiváló trénert - aki utolsó szezonjában bajnoki aranyéremre vezette az ifjúsági másodosztály-Nyugat csoportjában induló Akadémia 3-as csapatot - szinte mindenki próbálta maradásra bírni, azonban ő hajthatatlannak bizonyult.

Kocsis Tibor egyedülállóan hosszú edzői ténykedését a Dunaújváros elleni mérkőzésen búcsúztatta el a szakembert. A találkozó kezdetét megelőzően a Győri Audi ETO KC elnöke Görbicz Anita és Vanyus Attila örökös tiszteletbeli elnök egy emléklappal köszönte meg a hűséges, több évtizedes munkavégzést. Emellett a Győri Audi ETO KC vezetése úgy döntött, hogy Kocsis Tibor részére egy élethosszig tartó bérletet adományoz a klub minden hazai mérkőzésére. „Tibi bácsi” helye az Audi Aréna Győr lelátóján fix lesz, ülésén névtábláját is elhelyezik - írják a klub weboldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!