Bűnügy

2022.08.10. 09:29

Jelzett a drogteszt a farádi sofőrnél, gyanús zacskó is előkerült a ruhájából

Csornán állították meg a rendőrök.

Forrás: police.hu

Fotó: police.hu

A Csornai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el egy 33 éves farádi lakos ellen, akit Csornán, a Thököly úton állítottak meg a járőrök még jabuárban. Az intézkedés során a rendőrök a sofőr ruházatában kábítószergyanús anyagot találtak - írja a police.hu.

A fiatalembert az egyenruhások elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol a drogtesztje pozitív eredményt mutatott, ezért a nyomozók kábítószer birtoklása vétségének gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárásba bevont igazságügyi orvosszakértő szakvéleménye szerint a farádi férfi – a közúti rendőri ellenőrzésekor – bódult állapotban vezette autóját, így a nyomozók ismételten kihallgatták gyanúsítottként, immár járművezetés bódult állapotban vétsége elkövetése miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a csornai rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában