Az a hátsó szárny!

2022.10.04. 14:29

Limitált szériával ünnepli az Audi a TT Coupé 25 éves győri jubileumát - videó, fotók a szuperjárgányról

Az Audi 100 darab limitált kiadású Audi TT RS Coupé iconic modellel ünnepli az Audi TT Coupé 25 éves jubileumát Európában.

kisalfold.hu

Felvételünkön az Audi TT RS Coupé iconic edition.

  • A limitált sorozat, csakúgy mint valamennyi Audi TT modell Győrben, az Audi Hungariánál készül.
  • Az Audi TT modellek 1998-as megjelenésük óta letisztult formavilágukkal és egyedi vezetési élményükkel nyűgözik le világszerte a vevőket.

Az Audi TT RS Coupé iconic edition limitált széria az RS modellek egyedi Nardo szürke színében készül, amely a legendás olasz Pista di Nardo versenypályáról kapta a nevét, ahol az RS modellek rótták első tesztköreiket.

Az autó elegáns megjelenését tovább fokozzák a fekete fényes és matt külső elemek. A limitált szériás TT RS modelleket a szintén az Audi Hungariánál gyártott legendás öthengeres motor kelti életre. Az autó 294 kW (400 LE) teljesítményével és 480 newtonméter maximális forgatónyomatékával mindössze 3,7 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h sebességre.

Az Audi Hungariánál 1998-ban, a TT Coupé sorozatgyártásával vette kezdetét a járműgyártás, azóta már több mint 1,5 millió autó készült Győrben, köztük több mint 650 000 Audi TT.

Az ikonikus TT modellek továbbra is kizárólag Győrben készülnek Coupé és Roadster változatban. Mellettük az Audi Q3 és Q3 Sportback modellek gördülnek le a győri gyártósorról.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában