Tomboló szélvihar

2023.02.04. 13:16

Viharkárok Győrben a Szabolcska és az Attila utcában - fotós beszámoló

Autóban is kárt tett a vihar szombat délelőtt Győrben.

kisalfold.hu

A Győr-Moson-Sopron vármegyei Kormányhivatal Szabolcska úti telephelyén a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály udvarán két magas atlaszcédrus gyökerestől fordult ki a földből. Rádőltek az intézmény előtt álló épületre, a kerítés egy szakaszát is kidöntötték, és járhatatlanná tettek egy sávot a Mészáros Lőrinc utca irányában. A fákat a katasztrófavédelem munkatársai feldarabolták és megtisztították az érintett útszakaszt. Az ágakat egyelőre a járdán helyezték el. A darabok egy nagyjából 20 méteres szakaszon teljes szélességben elzárják a járdát a gyalogosok előtt.

Győrben az Attila utcában egy társasház tetőszerkezetét bontotta meg a szél, a pannonhalmi tűzoltók érkeztek a helyszínre, valamint egy autóra esett egy fa, ami totálkáros lett. Az ott lakók közölték a károsulttal, hogy már többször jelezték a Győr-Szolnak, hogy kritikus a fa állapota. Személyi sérülés nem történt. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában