Solberg helyett

2023.02.07. 20:35

Leynaud visszaállhat az Audi-ETO kapujába

Amandine Leynaud játékengedélye már szerepel a magyar szövetség honlapján az Audi-ETO-nál, a bejelentés egyelőre várat magára a klubtól.

kisalfold.hu

Nagy valószínűség szerint Amandine Leynaud visszatér az Audi-ETO női kézilabdacsapatának kapujába. A hírek szerint Silje Solberg hosszú hónapokig nem tud majd a győri csapat rendelkezésére állni, ezért vészmegoldásra van szükség.

Már napok óta beszédtéma a szurkolók között, hogy a francia kapus újra zöld-fehér szerelést húz. Persze ez önmagában még kevés lenne, ám az már beszédes volt, hogy a televíziós közvetítés tanúsága szerint Leynaud ott volt a Kastamonu–Audi-ETO találkozón a helyszínen, ami pedig még árulkodóbb, hogy az MKSZ honlapján a játékengedélyek között már szerepel Amandine Leynaud neve is.

Leynaud a győriekkel mindent megnyert – Bajnokok Ligáját, bajnokságot és Magyar Kupát – 2018 és 2022 között, amikor itt védett. Ráadásul válogatott szinten is hibátlan a mérlege: olimpiai, világ- és Európa-bajnoki aranyéremmel is büszkélkedhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában