Női kézilabda

2023.04.01. 07:25

Szuperrangadó – Az Audi-ETO-nak győznie kell az FTC ellen (videó)

Szombaton 17.30 órakor a győri Audi-arénában rendezik a női NB I szuperrangadóját, ezen a címvédő Audi-ETO a nagy rivális Ferencvárost fogadja. A két csapat decemberben a fővárosiak pályaválasztásával találkoztak, és akkor a népligetiek 32–26-ra győztek.

Szabó Gábor

Broch (fehérben) és Cvijic várhatóan a győri meccsen is nagy csatát vív majd egymással.

Fotó: Török Attila

Időközben Elek Gábor tanítványai kétszer is döntetlent játszottak – a DVSC-vel otthon, az MKC-vel idegenben –, így jelenleg a vesztett pontokat tekintve ugyanúgy áll a két gárda. Ennek is köszönhető, hogy a győrieknek nem kell minimum hét góllal nyerniük, elég „csak” eggyel, mert akkor óriási lépést tenne a bajnoki cím felé Ambros Martín alakulata. Minden más eredmény – döntetlen és vendéggyőzelem – a ferencvárosiak lépéselőnyét jelentené.

A találkozóra már hetekkel ezelőtt elkelt minden jegy, így telt ház várja majd a csapatokat, a találkozót az M4 Sport is közvetíti.

Ambros Martín, a győriek vezetőedzője a találkozóval kapcsolatban így nyilatkozott: „Rangadó lesz a javából és nyilván nagyon sok múlhat majd az egyéni teljesítményeken. Mi sokat tudtunk készülni és gyakorolni az elmúlt időszakban, aminek megvan az előnye. A két csapat jól ismeri egymást, ahogyan azt is tudja, mi az, amit játszani szeretne. Az csak a hatvan perc alatt dől el, hogy a tervekből melyik fél mit tud  megvalósítani. Több olyan játékos van mindkét együttesben, akik képesek eldönteni a találkozót, kíváncsian várom, kik lesznek a húzóemberek. Az biztos, a védekezésnek és a kapusoknak nagy szerepe lesz az összecsapás során.”

Az egyik kulcsember győri oldalon a francia Estelle Nze Minko lehet, ő így nyilatkozott a rangadóról: „Nagyon vártuk már ezt a mérkőzést, melyet mindegy, hogyan, de nagyon szeretnénk megnyerni. Van bennünk izgalom, ami természetes egy ilyen téttel bíró meccs előtt. Örülünk, hogy ismét sok néző előtt játszhatunk, remélem, közönségünk támogatásával együttesen sikerül begyűjteni a két pontot.”

Beléptetési információk

Az Audi-ETO a honlapján tette közzé a beléptetéssel kapcsolatos információkat.

Eszerint a nagy számú vendégszurkoló érkezése miatt a szokásos beléptetéshez képest változások lépnek életbe ezen a mérkőzésen. 

Kapunyitás két órával a mérkőzés előtt, 15.30 órakor lesz.

Kérik, hogy a beléptetőkapukhoz már az előkészített jegyekkel érkezzenek, gyorsítva ezzel a beléptetést. Az elektronikus úton vásárolt jegyeket kérik, nyomtassák ki. Ha több jeggyel jönnek, érdemes egyesével kinyomtatni azokat, és szétosztani egymás között, ezzel is gyorsítva a beléptetést.

Táskákat és a pályarendszabály által tiltott tárgyakat ne hozzanak magukkal, ezzel is egyszerűsítve a belépés folyamatát.

A klub felhívja azon szurkolók figyelmét, akiknek a jegyeik a CB és CJ szektorokba szólnak, hogy a helyeiket kivételesen a CB és a BJ szektorok közötti sarokbejáraton tudják megközelíteni. A Q és az R szektorokba szóló helyek elfoglalása alulról, az EJ-EB szektor felől lehetséges.

Azok a ferencvárosi szurkolók, akik a fővárosi klubon keresztül váltották meg belépőiket, kizárólag a vendégbejáraton tudnak belépni az Audi Aréna Győrbe. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában