Közlekedési baleset

2023.06.07. 15:58

Kamion és tehergépkocsi ütközött az M1-esen Győr közelében - fotók

Nem kíméli a közlekedőket az esős időjárás. A mosonmagyaróvári M1-es baleset után Győr közelében is baleset történt szintén az M1-esen. A határ felé vezető oldalt teljesen lezárták a 117-es kilométernél.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

17:34 - A baleset helyszínén a szemle és a műszaki mentés véget ért, így ismét mindkét sávban zavartalanul haladhat a forgalom - írta a police.hu.

17:09 - Információink szerint a 81-es főűt Győr környéki szakaszán mindkét irányba torlódik a kocsisor az M1-es felhajtó közelében.

16:40 - A rendőrök az adott pályaszakasz belső sávját megnyitották a gépjárművek részére, így azon a forgalom zavartalanul haladhat - írta a rendőrség honlapján.

14:50 - Kamionnak ütközött egy kisteherautó Győr közelében, az M1-es autópálya határ felé vezető oldalán, a 117-es kilométernél. Egy ember beszorult a kisteherautóba, őt a győri hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével próbálják kiemelni. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, torlódásra kellett számítaniuk a közlekedőknek mindkét irányban - írta a katasztrófavédelem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában