Magyarország Szépe

2023.06.07. 18:46

A Miss World Hungary szépségverseny döntőjébe jutott a fertőrákosi Hatos Kitti

Hamarosan újra megválasztják Magyarország legszebb lányát. A kéthetes siófoki felkészítőtábort követően a június 11-i élő, televíziós döntőbe 16 lány jutott tovább, köztük Hatos Kitti, a Fertőrákoson élő diáklány. Neki köszönhetően vasárnap újra szurkolhatunk helyi versenyzőnek a Duna Televízió esti élő show műsorában, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjében.

kisalfold.hu

A 18 éves diáklány a szépségversenyt megelőző felkészítőtáborban elnyerte a Miss Charity címet, amelyet nem a zsűritagok, hanem a döntős lányok ítéltek oda Fotók: Szépségverseny

Májusban írtunk Kittiről portálunkon, ahol arról is beszámolt mivel szeretne a későbbiekben foglalkozni. Azóta a korona várományosainak a két hetes felkészítő táborban több alversenyen kellett teljesíteniük, például a Miss Fashion, Miss Sport, Miss Natural Beauty, Miss Talent címért szálltak versenybe.

- Nagyon jól érzem magam a táborban, hatalmas élmény - kezdte Hatos Kitti. Az alversenyeket is élveztem, mindenki bemutathatta magát. A kedvencem ezek közül a Miss Talent volt, színes és változatos produkciókat láthattunk. Erre légtánccal készültem, hiszen az életem része, nagyon szeretem ezt a sportot, gyönyörű és látványos is egyben - tette hozzá.

 

Kitti nem csak a Miss Talent választáson aratott nagy sikert légtáncbemutatójával, hanem a Miss Charity-t, a jótékonykodást középpontba helyező alversenyt is megnyerte.
- Mind közül a legfontosabb volt számomra a Miss Charity. Azért, mert nagyon szeretem a gyerekeket, közel állnak a szívemhez - hangsúlyozta. Erre a megmérettetésre a Soproni Családok Átmeneti Otthonában készítettünk videót, amely bemutatja a gyerekekkel való kapcsolatomat. Folyamatos a gyermekprogramokon való részvételem is, a településünkön működik egy Gyermek Önkormányzat, amelynek lelkes segítője vagyok az alakulás óta. Az idei gyermeknapon például csillámtetoválással készültem a kicsiknek. A cím elnyerése nagy erőt adott nekem a verseny további részéhez - tette hozzá. Célom az élő showba kerülés volt, de nagyon örülnék annak, ha az első háromba bekerülhetnék - zárta a beszélgetést.

A vasárnapi műsor alatt sms-ben lehet szavazni a közönségdíjasra, így a nézők is támogathatják Hatos Kittit, aki egyedüliként képviseli Győr-Moson-Sopront a döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában