Három dolog, amit egy elegáns nő semmilyen körülmények között nem visel

elegáns nő, divatos nő, elegancia
Shutterstock - Sun Shock
tilos szabályok elegáns
Az elegáns megjelenéshez bizony száműznünk kell a ruhatárunkból néhány darabot. A szakértő elárulta, melyek azok, amiket soha nem szabad viselni, ha ez a stílus a cél.

Az elegáns megjelenést a legtöbb esetben nem a legutolsó divat szerinti öltözködéssel érhetjük el. Ez egy kortalan és időtlen stílus, ami nem túl kirívó, nem túl feltűnő, de mégis eléri a kívánt hatást. A Level Blue felhasználónevű divatszakértő a TikTokon árulta el, milyen ruhákat kerüljünk el akkor, ha elegánsan szeretnénk felöltözni.

Állatminták

Az állatminták meglehetősen "zajosak", vagyis csiricsáré megjelenést eredményeznek. Ha az elegáns öltözködés a cél, a párducmintát vagy zebracsíkokat mindenképpen kerüljük. Főleg akkor nagyon feltűnő, ha valamilyen nagyobb darabról van szó, mint egy kabát vagy egy hosszú ruha. A szakértő azonban kigészítőként sem javasolja ezeket a nyomatokat. Nagyon sok más olyan minta és textúra van, amivel egyedivé és érdekessé tehetjük a megjelenésünket. 

Állatminta, divat, nő állatmintás kabátban
Az állatmintákat mindenképpen kerüljük
Forrás: Shutterstock

Sportruházat

A leggingseket és melegítőnadrágokat nem hétköznapi viseletre tervezték. Természetesen kényelmesek, ezért érthető, hogy sokaknak esik ezekre a választása, de nincs helye a hétköznapokban az edzőtermen kívül, persze amennyiben az elegáns stílus elérése a cél.

nő melegítőben, sportos nő, nő sportruházat, melegítőnadrág
Ha nem sportolunk, akkor a melegítő tilos
Forrás: Shutterstock

Zsákruhák

Ezek a formátlan ruhák senkinek nem állnak igazán jól. Lógnak, nem emelik ki az előnyös részeinket, és általában nem a legkellemesebb árnyalatokban érhetőek el. A Level Blue felhasználónevű divatszakértő szerint a hétköznapi ruhák is lehetnek sokkal ízlésesebbek. Szerinte nincs olyan körülmény, ami indokolná egy ilyen öltözet viselését.

zsákruha, nő ruhában
Ez a fazon senkinek nem áll jól
Forrás: Shutterstock
@level_blue 3 things elegant ladies should avoid at all cost 🙅🏻‍♀️ Get your Elegant Shopping Guide to refine & elevate your entire wardrobe (link in my profile) #elegant #elegantlady #elegance #elegantwoman #howtolookexpensive #classystyle #chicstyle #highsociety #oldmoney #affluence #howtobealady #levelup #quiteluxury ♬ original sound - Level Blue

Victoria Beckham mindig betartja ezt a divatszabályt: neked is segíthet, hogy stílusosabb legyél

Ha kíváncsi vagy, mitől olyan sikkes és kifinomult Victoria Beckham stílusa, akkor a cikkünk neked szól. A díva egyetlen divatszabályhoz ragaszkodik, de ahhoz nagyon!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.