Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sírás, kiabálás és dráma: egymásnak esett két versenyző a Konyhafőnökben

default user icon
MME
A csapatfőzéssel a dráma is megérkezett a konyhába! Rácz Jenő párosával osztotta be versenyzőit, Alföldy Anna és Maier Anikó azonban nagyon nem találták meg az összhangot, kiabálásig, sőt, sírásig fajult a közös munka!

Igazi cicaharcot láthattak a csütörtöki Konyhafőnök nézői, a páros munkára beosztott Alföldy Anna és Maier Anikó ugyanis képtelen volt együtt dolgozni. A zsűri elsőként távol-keleti ízeket idézett meg, három fogást kellett a pirosaknak újragondolniuk: tempurált tintahalat ázsiai salátával, töltött tintahalat házi tésztával és egy tetszőleges mártással, végül pedig 10-10 sushit, konkrétan 10 nigirit és 10 makit, rák felhasználásával.

Anna már akkor teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy Anikóval kell egy csapatban kell dolgoznia. A közös főzés alatt tapintani lehetett közöttük a feszültséget, ráadásul amikor Rácz Jenő az óriási kuplerájra hivatkozva a földre söpörte a zöldségeiket, Anna képtelen volt visszatartani könnyeit, és attól tartott, tehetetlen dühében feladja a versenyt.


Végül sikerült elkészítenük a sushis ételüket, melyet a tálalásnál Anna „szégyentálnak” nevezett, hiszen egyáltalán nem volt megelégedve a tányérjaikkal. A két versenyző a kóstoláson sem tudta leplezni a bennük tomboló sértettséget, és séfük és csapatfőnökük, Rácz Jenő előtt is egymásnak feszültek.


A versenynap végén mégsem a balhés páros - Anna és Anikó - párbajozott a kiesésért, sőt, egyikük az egyenes ágon történő továbbjutásért harcolhatott a korántsem egyszerű feladatokat követően. Alföldy Anna túrós palacsintája végül egy középdöntős helyet biztosított a modellnek!

Még több videó a Konyhafőnök című műsorból:

Ezek is érdekelhetnek

Friss