Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csúnyán kihasználják Gyuri bácsit, csalók élnek vissza a bükki füvesember nevével

default user icon
MME
Ismeretlen, a legtöbbször valós háttér nélkül működő internetes oldalak élnek vissza Szabó Gyuri bácsi nevével úgy, hogy a kétes eredetű termékeik eladására a bükki füvesember arcát használják fel. A szélhámosok válogatás nélkül, az online terület minden lehetséges eszközét kihasználva igyekeznek átverni a figyelmetlenebb vásárlókat.

A gyógynövénybolt közösségi oldalán tájékoztatta a Gyuri bácsi termékeivel szimpatizáló vásárlókat a világhálón rájuk leselkedő sokszor erőszakos, valótlan és félrevezető reklámokról. Lopes-Szabó Zsuzsanna fitoterapeuta, a bükki füvesember lánya, aki egyben a Györgytea Kft. ügyvezető igazgatója, arra kéri a régi és leendő vásárlóit, hogy legyenek óvatosak és körültekintőek, a termékeket pedig a Györgytea hivatalos üzleteiből, illetve az ahhoz tartozó webshopból szerezzék be.

- Az elmúlt hetekben sorozatos visszaélések történtek édesapám, Szabó Gyuri bácsi nevével. Fotójával, személyére hivatkozva különböző hamis termékeket árulnak jóhiszemű embereknek, az ő jó hírnevét rontva. Ezért rendőrségi feljelentést tettünk annak érdekében, hogy megtalálják és megbüntessék őket. Addig is legyenek óvatosak, ne higgyenek gyanús hirdetéseknek, amelyek csodaszereket árulnak Gyuri bácsi nevében. Csak a saját webáruházunk termékeiért vállaljuk a felelősséget. Vigyázzanak magukra, maradjanak egészségesek! Lopes-Szabó Zsuzsa

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss