Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: így fogyott közel 30 kilót Marcsi

default user icon
MME
Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Következzen Bánfalvi Zoltánné története, aki 29 kilótól szabadult meg az update módszer segítségével.

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Bánfalvi Zoltánné, Marcsi története, aki 29 kilótól szabadult meg Schobert Norbi és az update módszer segítégével.

"Kedves Norbi! 39 évesen szültem a harmadik gyermekem, ez alatti időszakban nem figyeltem oda, hogy mit eszem, és mozgásszegény életmódot folytattam. Idén januárban elhatároztam, közel az 50-hez, hogy változtatok, és fogyni szeretnék, mindezt úgy, hogy szív- és vérnyomásbeteg voltam és vagyok, de a vérnyomáscsökkentőt már nem kell szednem. 102 kg-ról sikerült lefogynom 73 kg-ra az UPDATE termékekkel. Most sokkal jobban érzem magam a bőrömben, nagy könnyebbség, mert ápolónő vagyok. Üdvözlettel: Bánfalvi Zoltánné (Marcsi)"

Még több fogyástörténet:

Ezek is érdekelhetnek

Friss