Ha újra rátok hárult a hétvégi ebéd elkészítése, akkor jó helyen jártok. Piszkosul nehéz hétről hétre kitalálni valami újat, hiszen bármennyire is szereti a magyar ember a húslevest és a rántott húst, egy idő után már az orrunkon jön ki. Következő válogatásunkban olyan recepteket találtok a nagy klasszikusok mellett, melyekkel könnyedén feldobhatjátok a hétvégi menüt. Nem is koptatjuk tovább a karaktereket, inkább nézzük; mi legyen az ebéd a hétvégén?
TARTALMAS BABLEVES >>>
SÜLT TARJA ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT PADLIZSÁNNAL >>>
RAKOTT HÚSGOMBÓC RIZZSEL >>>
BAKONYI SERTÉSSZELET NOKEDLIVEL >>>
KOLBÁSZOS PAPRIKÁS KRUMPLI >>>
GOMBAPAPRIKÁS GALUSKÁVAL >>>
CSIRKEPAPRIKÁS TÚRÓS TÉSZTÁN SÜTVE >>>
LEGÉNYFOGÓ LEVES >>>
ZÖLDFŰSZERES PULYKAMELL >>>
BORSÓS EGYTÁL VIRSLIVEL >>>
KOLOZSVÁRI RAKOTT KÁPOSZTA >>>
TARHONYALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>>
BOLOGNAI RAGUS TÉSZTA >>>
SZABOLCSI TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
HAGYOMÁNYOS LEBBENCSLEVES >>>
HÁROMSAJTOS-CSIRKÉS TÉSZTA >>>
MUSTÁROS CSIRKERAGU >>>
Ajánljuk még: