Megadja: Híres emberek és jogvédők nélkül sosem válnánk kellően felvilágosulttá és haladóvá + videó

A Kontra publicistája egy videóban idézte fel, hogy „miként járultak” hozzá a híres emberek és jogvédők ahhoz, hogy „jobb emberekké váljunk”.

Forrás: Mandiner2022. 07. 03. 12:31
null

A Kontra publicistája egy videóban idézte fel, hogy „miként járultak” hozzá a híres emberek és jogvédők ahhoz, hogy „jobb emberekké váljunk”.

Az összeállítás elején Megadja Gábor többek között felidézte a DK elnökének, Gyurcsány Ferencnek azt a 2021 áprilisában, a Parlamentben elhangzott beszédét is, amelyben megfenyegette a kormányoldal képviselőit, hogy 2022-ben, a vesztes választást követően nem lesz kegyelem, el fogják önöket vinni!

De az a 2020 augusztusában tett kijelentése is előkerült, amelyben arról értekezett, hogy Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek – olvasható a Mandiner cikkében.

Hálával tartozunk a híres embereknek és jogvédőknek

A publicista ezt követően leszögezte, hogy„hálával tartozunk a híres embereknek és jogvédőknek” majd azzal folytatta, hogyha ők nem lennének, akkor „a politikusok gátlástalanul manipulálni tudnának minket”.

Majd olyan példákat hozott, hogy többek között Nagy Zsoltnak és Gulyás Mártonnak, a Partizán műsorvezetőjének köszönhetőn döbbentek rá sokan, hogy „valójában rasszisták” vagy elutasítók a melegekkel szemben.Megadja azt is megjegyezte, hogy ők valamennyienjó emberek, akik segítenek nekünk kivánszorogni a szellemi és erkölcsi sötétségből.Gondolatait végül azzal zárta, hogy „híres emberek és jogvédők nélkül sosem válnánk kellően felvilágosulttá és haladóvá”.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Képernyőkép (Forrás: Mandiner)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.