Verstappen árulásáról beszélnek, lebukott a világbajnok + videó

A kétszeres Formula–1-es világbajnok Max Verstappen a Red Bull pilótája, de ő egy Ferrarit nézett ki magának. Tegyük gyorsan hozzá, hogy Verstappen csak egy monacói autószalonban szemezett egy tűzpiros sportkocsival.

Magyar Nemzet
2023. 01. 26. 14:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Úgy látszik, a Formula–1-ben ez a hét arról is szól, hogy a pilótáknak milyen autók tetszenek a privát életben, és Carlos Sainz a YouTube csatornáján be is mutatta, hogy milyen autót vásárolt. Ne lepődjünk meg, hogy a Ferrari versenyzője történetesen egy Ferrarit, egy grafitszürke Ferrari 812 Competizione modellt. De is egy Ferrarit nézett ki magának, mégpedig egy monacói autószalonban egy SF90 Stradale Assetto Fioranót. Egy szemfüles Formula–1-es rajongó kiszúrta, az üveg mögül felvette videóra, gyorsan megosztotta a TikTokon, már terjed a közösségi médiában, ahol Verstappen „árulásáról” beszélnek.

Verstappen
Verstappen „lebukott”

Itt pedig a videó:

Verstappen szereti a márkás autókat

A holland pilóta garázsában amúgy már akad Porsche 911 GT3 RS, Aston Martin Valkyrie és egy mindössze 499 példányban gyártott Ferrari Monza SP2 is, utóbbi 1,75 millió dollár értékű – ez 620 millió forintnak felel meg!

Az Aston Martinja James Bondhoz passzol:

S meglehet, hogy bővül Verstappen „flottája”. A most kinézett SF90 Stradale Assetto Fiorano, amit a hírek szerint egyelőre még nem vásárolt meg, „csak” 700-800 ezer dollárba kerül az extráktól függően…

A Formula–1-es mezőnyből utolsóként a Haas istálló jelentette be, mikor mutatja be 2023-as versenyautóját: az amerikai csapat mindenkit megelőzve január 31-én leplezi le új gépét, vagy legalábbis annak festését. A Haas ebben az évben is dán, német párossal versenyez, de Kevin Magnussen csapattársa Mick Schumacher helyett Nico Hülkenberg lesz.

Borítókép: Max Verstappen (balról a második) a Twitter-oldalán január 1-jén ezzel a képpel kívánt mindenkinek boldog új évet (Forrás: Twitter/Max Verstappen)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.