Három kiskorú ölt meg egy nyugdíjast egy bicikliért

Az egyikük még tízéves sem volt, amikor elkövették a gyilkosságot.

Magyar Nemzet
2023. 03. 26. 20:18
Danger,On,The,Street.,Blue,Flasher,On,The,Police,Car
Montenegro illusztráció
785605885 Fotó: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nyolcvanéves férfi halála ügyében nyomoz a romániai Buzau megyei törvényszéki ügyészség, akit feltehetően három kiskorú gyilkolt meg egy bicikliért – adta hírül az Agerpres.

A lap információi szerint a három gyerek 9, 10 és 15 éves, és valamennyien szabadlábon védekezhetnek.

A 80 éves férfi levetkőztetett holttestét március 23-ára virradóan, a Caldarasti–Pogoanele települések közelében lévő szőlősben találták meg. A testen véraláfutásokat találtak, emellett kötélnyomok láthatók a csuklókon, ami arra utal, hogy az idős embert megkötözték, azonban sikerült megszabadulnia a köteléktől.

A rendőrség azonosította a gyermekek személyazonosságát. A 9 és 10 éves kiskorú nem vonható büntetőjogi felelősségre, míg a 15 évest pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá. Úgy tudni, hogy a három gyerek a múltban nem követett el hasonló erőszakos cselekedetet, és  ez idáig nem is volt gond velük.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.