Megkezdődött a nagytakarítás: négy futballista távozik a Fehérvártól

A Fehérvár elkerülte az élvonalból való kiesést, de amint azt Bartosz Grzelak vezetőedző korábban elhintette, a következő idényt megújult játékoskerettel kezdi meg a Vidi. Ennek jegyében kedden négy futballista távozását jelentette be a szebb időket is megélt klub.

Magyar Nemzet
2023. 05. 30. 20:37
NEGO Loic Fehérvár
Budapest, 2023. május 27. A fehérvári Loic Nego a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában játszott Vasas FC - MOL Fehérvár FC mérkõzés végén az Illovszky Rudolf Stadionban 2023. május 27-én. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult. MTI/Hegedüs Róbert Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A labdarúgó NB I utolsó fordulójáig a kiesés szélén táncolt a Fehérvár, de végül a Vasas elleni 0-0-s döntetlen is elég volt ahhoz, hogy megőrizze a helyét az első osztályban a Videoton. A meccs után Bartosz Grzelak vezetőedző beharangozta, változások várhatók a székesfehérváriaknál. Már meg is kezdődött a beígért nagytakarítás, a klub kedden honlapján jelentette be négy futballista távozását.

A magyar válogatott Loic Negónak, Alefnek és Jevhen Makarenkónak az idény végén lejáró szerződését nem hosszabbította meg a Fehérvár. Claudiu Bumba ugyan még érvényes kontraktussal rendelkezett, de a felek közös megegyezéssel a szétválás mellett döntöttek.

Borítókép: Loic Nego elköszönt a szurkolóktól az idény utolsó, Vasas elleni mérkőzését követően (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.