Román úszó üzent Milák Kristófnak, íme Milák válasza

2022. augusztus 13. 08:39

„Szeretetteljes szívvel várom őt!” – kezdte válaszát Milák.

2022. augusztus 13. 08:39
null

David Popovici  júniusban a Duna Arénában robbant be a felnőttmezőnyben, 17 évesen világbajnok lett 100 és 200 gyorson is, amelyekben Rómában immáron Milák is az ellenfele.

Az Eb-nek otthont adó Foro Italico szabadtéri versenymedencéje mögött található vegyes zónában kérdezte a Magyar Nemzet Popovicit arról, mit szól hozzá, hogy Milák az ő felségterületére érkezett.

„Kristóf nagyszerű ellenfél, és jó látni őt a gyorsúszómezőnyben” – fogalmazott Popovici, aki arra a kérdésre, hogy van-e félnivalója Miláktól, így válaszolt: „Azt gondolom, hogy nekem félnem kellene tőle pillangón, neki meg félnie kellene tőlem száz gyorson. Talán később én is megméretem magam pillangóúszásban. Így látni fogjuk, mire vagyunk képesek egymás ellen két különböző területen” – reagált Popovici.

A lap megkereste Milák Kristófot is, aki pedig a következőt üzente:

Szeretetteljes szívvel várom őt! Ha szeretne kalandozni a pillangó világában, akkor állok elébe, és segíteni fogok neki érvényesülni”.

Az két sportoló első egymás elleni döntőjét 100 gyorson, szombaton 18.22-kor rendezik Rómában.

A Magyar Nemzet eredeti, teljes cikkét a témában ide kattintva olvashatja.

Nyitókép: Mandiner / Trenka Attila

Kapcsolódó cikkek

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fideszkutya
2022. augusztus 13. 19:04
A srác 17 évesen épp világcsúcsot úszott 100 gyorson. De tudom, geci román blabla Akik pörköltszaftos asszonyverő atlétában osztják az észt
Lampedusa
2022. augusztus 13. 18:16
Akad itt egy két rosszindulatú hozzászólás, pedig az igazi sportoló a tisztelet hangján szól a versenyző társához, tiszteli mert tudja mennyi munkát helyzet ő is abba, hogy méltó ellenfelek legyenek. A sok munka nemesíti az embert, Milán K. Egy aranyos ember de Popo is ugyanolyan nemes lélekkel rendelkezik. Becsül játék őket.
Ferer
2022. augusztus 13. 16:09
Ez a román gyermek agyon fogja verni milakot 100 gyorson. És milaknak már tényleg egyre nagyobb az arca, kezd olyan lenne mint anno Katinka.
Faragó
2022. augusztus 13. 16:04
Valóban nem szabad a sportot és a politikát összekeverni! Eredetileg a sport nemes versengés meghatározott szabályok szerint. A politika életre halálra menő harc a hatalomért/ gazdaságért ahol nincsenek szabályok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik