Zelenszkij bosszút esküdött az újabb orosz rakétacsapás után

2022. augusztus 18. 07:06

Kollégiumot ért támadás Ukrajnában.

2022. augusztus 18. 07:06
null

Legalább hat civil meghalt, és további 16 megsérült, miután orosz rakéták csapódtak be a harkivi kollégiumba – jelentette be Oleh Szinyehubov, a regionális katonai közigazgatás vezetője – írja az Index.

Az épület a hírek szerint teljesen megsemmisült. Mihajlo Fedorov ukrán miniszterelnök-helyettes egy orosz cirkálórakétát okolt a támadásért. A csapás egy nappal azután történt, hogy az ukrán fegyveres erők a jelentések szerint megsemmisítettek egy orosz parancsnoki állást.

 

 

A támadás után Volodimir Zelenszkij ukrán elnök bosszút esküdött:

– írta a Telegram alkalmazásban az államfő.

Nyitókép: Twitter

Kapcsolódó cikkek

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2022. augusztus 18. 16:36
Az nem számít, hogy tele volt zsoldossal, idióta mandiner? Miért nem írjátok oda a teljes híreket, ukránszopó szemetek?! hogy lehet ennyire az ukrán nácik mellett állni, undorító szemét mandiner? A laptulaj talán zelenszkij kebelbarátja?
europész
2022. augusztus 18. 12:48
Olyan mint a palesztinok elobb kiprovokalja a raketa csapast majd bosszura eskuszik.Tiszta hamasz.
JESZ
2022. augusztus 18. 12:18
az utolsó ukrán katona éltére esküszik? ...biztosan atombiztos bunkerből..
elfújta az ellenszél
2022. augusztus 18. 10:25
Zselénél nincs amnesztia még az Amnesty International számára sem. Egyszerűen ilyen az agya, az ukránoknak sem fog megbocsátani miután elzavarják
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik