RETRO RÁDIÓ

Brutális cserbenhagyásos támadás! Véresre vertek egy édesapát Újpesten





Durva testi sértés történt a IV. kerületben egy bevásárlóközponttól nem messze, túlerőben bántalmaztak egy gyanútlan férfit, majd magára hagyták.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.19.
IV. kerület megbocsájthatatlan bűn

Megrázó dolog történt Újpesten május 16-án kora este, egy 9 éves kislány édesapját megtámadta és összeverte két fiatal férfi, a Nyár utcai SPAR szomszédságában. Az eset után az erőszakos támadók otthagyták a vérző férfit az utcakövön. Az apuka egyik rokona most tanúkat keres, akik segítségével kézre keríthetik a vandálokat.

Ketten egy ellen bántalmaztak egy férfit Újpesten Fotó: Shutterstock/illusztráció
Az Facebook-csoportban számolt be róla Zsuzsanna, hogy a családtagjának támadóit keresik.
„Kedves Tagok! A segítségüket kérem. Május 16.-án este 8.30 és 9.30 között a Nyár utcai Spar után lévő, La Piccola Napoli pizzéria és a zöldséges közötti távon két fiatal, fehér bőrű férfi súlyos testi sértést követett el egy családtagom ellen. A férfiak elmenekültek, és ott hagyták az utcán a vérző sérültet” – számolt be a durva részletekről a hölgy. Hozzátette: „Kérem, hogy aki bármit, bárkit látott, esetleg személyleírást tud adni, az segítsen, hogy kézre kerüljenek az elkövetők. Az Újpesti Rendőrkapitányságon tudnak bejelentést tenni. Kétségbeesve kérem, hogy segítsen, aki bármit tud! Köszönöm.”

A 9 éves kislánya várja haza az édesapját, nem tudom, hogy fogom elmondani neki, hogy mi történt” – írta a szívszorító sorokat Zsuzsanna a bejegyzés alatt egy hozzászólásában.

Felkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, hogy megérdeklődjük tőlük, hogy hogyan áll jelenleg az ügy, és hogy esetleg a köztéri kamerák felvételei alapján azonosítani tudják-e a férfiakat.

Kérdésünkre ezt a választ kaptuk

Tájékoztatjuk, hogy a kérdéses ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen személlyel szemben súlyos testi sértés bűntett miatt indított nyomozást A vizsgálat folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás válaszadásunkig nem történt. A rendőrök rendszeresen, visszatérően ellenőrzik a helyszínt, valamint annak környékét; a lakossági bejelentésekre haladéktalanul reagálnak, és azonnal intézkednek, ha bűncselekményt vagy szabálysértést észlelnek. A IV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy ha valaki szabálysértésre, bűncselekményre utaló körülményt észlel, haladéktalanul hívja a 112-es segélyhívót!

Frissítés:

Az újpesti nyomozók három napon belül azonosították a feltételezett elkövetőket. Egyiküket otthonában fogták el május 19-én, a másik önként bement a kapitányságra, miután aznap a lakásán keresték a rendőrök. A 19 éves S. Rolandot és a 22 éves K. Károlyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A gyanúsítottak beismerték a bűncselekmény elkövetését, amit ittasságukon kívül mással nem tudtak magyarázni - írták a police.hu oldalán pénteken.





Ezeket olvastad már?
Földönkívüli lávatavat fedezett fel a NASA - Videó

Földönkívüli lávatavat fedezett fel a NASA - Videó

Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Igazoltan lóghatnak ma az iskolából a tinilányok, mutatjuk a részleteket

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Kiadták a riasztást, záporral és széllel érkezik a melegedés

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Szétesett a ferencvárosi baloldal: Baranyi gyengén muzsikál, Gegesy és Gyurákovics között dől el a választás?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás