RETRO RÁDIÓ

Kiderült! Egy katonai múzeumban a legjobb szexelni





Bármilyen hihetetlen egy lengyelországi katonai múzeum vezetőjének már-már könyörögnie kell, hogy a látogatók ne az intézmény területén szexeljenek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.08.07.
Izgalmas múzeum

Mindez úgy derült ki, hogy mint minden múzeumban itt is belső videórendszer működik, aminek eredeti funkciója a műtárgyak védelme lenne. Az őrök azonban egyre gyakrabban szembesültek szexjelenetekkel. Mindez azonban nem egy vicces hekker műve volt, mint amire eredetileg gyanakodtak, hanem élőben zajló „pornó”, néhány látogató szexuális fantáziáját ugyanis erőteljesen megmozgatta a valamikori porosz erődítmény.

Egy kis virtuális múzeumlátogatás

A világ tele van olyan helyekkel, amelyek szexre csábítanak, melyikünk ne próbált volna már ki néhány érdekes, extrém zugot, de azért egy lengyel katonai múzeum azért mégiscsak bizarr választás.

Valami lehet a múzeum levegőjében, mert a lengyelországi Świnoujście-ben található Fort Gerhard múzeumnak már többször is udvariasan meg kellett kérnie néhány látogatóját, hogy ne sikoltozzanak elsötétített termeikben. A belső videófelvételek szerint csak az elmúlt hónapban három párocska ragadtatta magát arra, hogy gátlásaiktól és néhány ruhadarabjuktól is megszabaduljanak. A múzeum jobb híján közösségi oldalain próbál megálljt parancsolni az elszabadult érzelmeknek. Az igazgatóság próbált rendkívül finoman fogalmazni, amikor arra kérték látogatóikat, hogy a szerelem művészetét ne a múzeum területén gyakorolják. Szerencsére az intézmény vezetősége nincs híján a humorérzéknek sem, ugyanis hozzátették, felhívják szerelmes vendégeik figyelmét arra, hogy a múzeum területén található kiállított tárgyak olyan korból származnak, amikor az emberek még teljesen más erkölcsi normák szerint éltek. Kérik tehát a felgerjedt látogatókat, ne tegyék ki kellemetlen érzésnek a kiállított tárgyakat.

Az esetet persze felkapta a média is, így megszólaltatták a múzeum igazgatóját, Piotr Piwowarczyk-t is, aki elmondta, elég népszerű a múzeumuk, amely egy szép lengyel tengerparti városban található, de nagyon nem volna jó, ha látogatóik közül bárki is belebotlana egy éppen a szexuális aktus közepén tartó párocskába. Természetesen az igazgatónak feltették azt a kérdést, is, mit gondol, mi az oka annak, hogy a múzeum hirtelen ennyire népszerű lett a gyors légyottot keresők között. A múzeum első embere szerint feltehetően az intézmény elsötétített sarkai és zugai lehetnek ennyire vonzóak a párocskák számára, akik persze nincsenek tisztában azzal, hogy a múzeum minden szeglete be van kamerázva, ráadásul ezek a kamerák a sötétben is tökéletesen látnak. Mi tegyük hozzá, nemigen tudjuk elképzelni, hogy egy múzeum látogatói ne tudnának arról, hogy a múzeumban kamerák működnek, így csak azt tudjuk elképzelni, hogy a kamerák jelenléte éppen hogy izgatóan hat a merész párokra. Szegény múzeumigazgató az egyik interjú végén azt a tanácsot adta a szerelmespároknak, ha már végképp nem tudnak mit kezdeni gerjedelmükkel, közel van a tengerpart, fáradjanak oda és cselekedjenek a parti homokon. Végezetül nem árt tudni, hogy a nyilvánosan szexelő párocskák igen bátrak, ugyanis Lengyelországban jogszabály tiltja a nyilvános szexet, olyannyira, hogy akiket rajtakapnak, azokat 1500 zlotyra büntetik, ami nagyjából 130 ezer forintnak felel meg.

 





Ezeket olvastad már?
Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Szénné égett holttestre bukkantak a csendes zsákutcában – Videó

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Most kaptuk: kizuhant egy 3 éves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Ahelyett, hogy örült volna, lecsapta a lottónyertes a telefont, amikor közölték vele a jó hírt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás