RETRO RÁDIÓ

Mesél a szemtanú: Nagy ovációval fogadták a magyar kormányfőt Amerikában!





A HírTV riportere is ugyanott állhatott Dallasban, ahol a CNN, a Fox News és a többi jól ismert nagy média munkatársa, amikor Orbán Viktor kormányfő mondott nyitóbeszédet az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján. Tóth Gábor tudósító megosztotta élményeit a Metropollal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.12.
személyes tapasztalat

Jó volt magyarnak lenni Dallasban, az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján, állítja Tóth Gábor, aki testközelből figyelhette Orbán Viktor kormányfő nyitóbeszédét, amit a HírTV élő adásban közvetített.

A magyar miniszterelnök beszédét 2000 ember hallgatta a helyszínen mesélte Tóth Gábor Fotó: Hír TV

„A Hilton Anatole hotelben tartották a konferenciát, ami egy hatalmas szállodakomplexum. Annak is a legnagyobb előadótermében mondott beszédet Orbán Viktor. Az ő megszólalása volt az első program, közel kétezer ember vett rajta részt, rengeteg prominens személy foglalt helyet a közönség soraiban” – mesélte a riporter a Metropolnak.

Többször is állva tapsolt a tömeg Fotó: Facebook

„Vagy tízszer álltak fel tapsolni a beszéd közben”

Az biztos, hogy vagy tízszer álltak fel tapsolni a beszéd közben, méghozzá spontán, éppen ezért ez őszinte megnyilatkozás volt. A teremben egyébként négyezren férnek el, de csak Donald Trump, volt amerikai elnök záróbeszédén voltak annyian. A színpad alatt volt egy 400-500 személyes VIP-szekció is, ahova a mi stábunk sem mehetett be, ott kiemelt fontosságú személyek ültek. után még a jegyszedő néni is odament hozzájuk és megsimogatta őket. Amint megtudta valaki, hogy magyarok, csak bátorító szavakat kaptak – mesélte Tóth Gábor. Folyamatos volt a tapsvihar és ováció Fotó: Facebook

„Hazugság, hogy vadászni kellett a közönséget”

„Az emberek megdöbbentek, hogy a balliberális értékrenddel szemben kínált jobboldali alternatíva, amiről a magyar miniszterelnök beszélt, ciklusokon átívelő választási győzelmet és elsöprő többséget hozhat” – mondta el lapunknak Tóth Gábor, aki szerint szemenszedett hazugság az itthoni balliberális médiában terjedő állítás, hogy alig néhányan voltak jelen a magyar miniszterelnök felszólalásán, vagy hogy vadászni kellett a közönséget. „A magyar kormányfő beszédét sokan hallgatták és 8-10 alkalommal is spontán módon megszakította a nézőközönség soraiból feltörő tapsvihar és ováció. Ezt én a saját szememmel láttam, a saját fülemmel hallottam” – hangsúlyozta a HírTV riportere.

 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás