„Úristen, mit tettél?” – kifakadtak VV Anett szülei





A szörnyű balesetet szenvedő lány életéért imádkozva utazott Baranya megyébe Béres Anett édesanyja és édesapja, akik akkor még azt sem tudták, hogy gyermekük él-e még.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.18.
rémálom

Mint arról a Metropol is beszámolt, VV Anett egy teaszeánszon vett részt barátnőjével, Sáfrány Emesével, azonban a megtisztulás helyett, kishíján végzetes tragédia lett a történet vége.

Borzalom a teaszeánsz utáni reggelen

Anett álmaiban sem gondolta, hogy ilyen szörnyű véget ér a siklósi lélektisztító szeánsz, amire Sáfrány Emesével együtt jelentkeztek. A két barátnő egy laza csajos estére készült, a napi gondokat hátrahagyva. Annak reményében vágtak bele a kalandba, hogy az önismeret útjára lépve, lelki problémáiktól megszabadulva, frissen, újult erővel, energiával telve térnek vissza a dolgos hétköznapokba.

Ehelyett azonban az este folyamán elfogyasztott ayahuasca teakeverék a feltételezések szerint Anettnál olyan hal­lu­ci­ná­ció­kat generált, amelyek megijesztették, és önkívületi állapotban menekülésre késztették. Csak másnap találtak rá, összetört csontokkal.

Műtétek sora következett

Az egykori valóságshow-szereplőnek mozdulatlanul kellett feküdnie a pécsi kórházban, miután öntudatlan állapotban bukkant rá Siklós mellett egy idős férfi, aki kora reggel kapálni indult a szőlőjébe. Miután kórházba szállították, kiderült, hogy szilánkosra tört a bokája, és bordatörése is lett.

Pár héttel a pokoli történések után megszólalt Béres Anett

Július 11-én egy gyermekét kutató középkorú pár állt meg autójával a Baranya megyei szőlőültetvény mentén, hogy az ott várakozó férfitól útbaigazítást kérjenek.

Épp most találtunk egy lányt” – mondta a férfi, aki egyébként a mentőre várt. „Életben van?” – kérdezte remegő hangon az asszony. „Nem nagyon” – jött a válasz.

Mardossa a bűntudat

Amikor megláttam őket, a szívem szakadt meg azért, hogy mit élhettek át, amiért eltűntem és végül ilyen állapotban látnak... Apukám azt suttogta, amikor meglátott: »Úristen, mit tettél?« A kórházban azután nagyon lecseszett– mesélte a Story magazinnak Béres Anett, aki azt is elárulta, azóta még szorosabb lett közte és a szülei között a kötelék.

Fáj, hogy fájdalmat okoztam nekik. Voltak pillanatok, amikor azt hitték, meghaltam” – tette hozzá a lány.

 





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás