RETRO RÁDIÓ

Elindult világhódító útjára az újabb magyar divatmárka, lecsaptak rá a hírességek





Világhírű hírességek szerettek bele az AERON stílusába. Most már nem titok, hogy a magyar sztároknak is nagyon bejön ez a játékos divat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.11.29.
AERON

Néhány évtizede még senki nem gondolta volna, hogy épp a divat lesz az az ágazat, amiben mi, magyarok értékelhető sikereket tudunk majd felmutatni. Márpedig a Nanushka kollekcióit ma már világsztárok viselik! Csakhogy menet közben egy újabb divatmárka „nőtte ki magát”: a magyar AERON komoly nemzetközi hírnévre tett szert.

Fekete, lakkbőrhatású oversize blézer lett a sláger

Világszerte 20 országban 70 árusítóhelyen lehet megvásárolni a magyar divatmárka kollekcióit, és nem akárhol! Párizsban a Lafayette áruházban, Londonban a híres Harrodsban, de ugyanígy Koppenhágában, Hongkongban és még számos világvárosban is. Az AERON mindenhol ott van, ahol a vevői kör érzékeny a kifinomult, de játékos eleganciára, a művészien letisztult divatra és a magas minőségre. Izgalmas fordulat, hogy egyre több külföldi híresség találja meg magának az új magyar márkát: Grace Van Patten sorozatsztár egy fekete, lakkbőrhatású oversize blézerbe szeretett bele, sőt az egyik stúdiófelvételen végig viselte a látványos darabot. Úgy tudjuk, hogy Cate Blanchett is egy lezser felsőt választott, mégpedig olyat, ami inkább nőies szettekhez passzol.

Babapocak és kifinomult divat: stílusos megoldások az AERON-tól

A külföldi diadalmenet után pedig végre eljött a pillanat, hogy az igényes divat hazai kedvelői is kedvükre válogassanak a szebbnél szebb AERON holmik között. A napokban ugyanis megnyílt az AERON első hazai márkaboltja, mégpedig Budapest szívében, a Szervita téren. A márka életében mérföldkőnek számító eseményt a cég megálmodója, Áron Eszter és közeli munkatársai egy baráti hangulatú partival ünnepelték, természetesen az AERON márkaboltban.

A partira hivatalos volt a magyar sztárvilág színe-java. Stábunk jelen lehetett az eseményen, ahol a divattal és az AERON által képviselt stílussal kapcsolatban kérdeztük Debreczeni Zitát, aki második kisbabájával várandós, a bársonyos hangú énekesnőt, Zsédát.

Eke Angéla színésznőt és Dárdai Blankát, aki párja, L.L. Junior oldalán érkezett a partira. Természetesen megszólalt a márka alapítója, Áron Eszter is, akitől igazi érdekességeket tudhattunk meg - írja a Ripost.

Kukkants be a kulisszák mögé, kattints a videóra!





Ezeket olvastad már?
Keresik az éttermi szarkákat, akik sehol nem fizettek

Keresik az éttermi szarkákat, akik sehol nem fizettek

Nyitrai Zsolt közölte az örömhírt: több száz rászoruló családnak segített az Agrárminisztérium és az Élelmiszermentő Központ – Videó

Nyitrai Zsolt közölte az örömhírt: több száz rászoruló családnak segített az Agrárminisztérium és az Élelmiszermentő Központ – Videó

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Felháborító: borotvaéles táblákat helyeztek ki Gazdagréten

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás