RETRO RÁDIÓ

Nem lassít Békefi Viki, várandósan is színpadra áll





Feng Ya Ou védelmező kispapává lépett elő, a széltől is óvja Békefi Vikit. A friss házasok felkészülten várják első gyermekük érkezését.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2023.01.31.
Békefi Viki cuki babavárás

Bár a születendő babájuk nemét még mindig titokban tartja a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának szerelmespárja, azért néhány részletbe beavatták lapunkat.

A kisbabánk nemét csak néhány nap múlva hozzuk nyilvánosságra. Azért nem siettük el a terhességem bejelentését sem, mert szeretnénk első sorban magunknak megőrizni ezeket a boldog pillanatokat"– fejtette ki a Metropolnak Viki, majd elárulta, hogyan közölte szerelmével, Feng Ya Ou-val az örömhírt hónapokkal ezelőtt.

Számítottunk azért rá, tervben volt a baba. Én addigra már 4-5 tesztet megcsináltam, amik még negatívak voltak, aztán jött egy, ami pozitív… Akkor már éreztem is, hogy van valami változás a testemben, úgy voltunk vele, hogy vagy beteg vagyok, vagy terhes. Mikor meglett a pozitív teszt, épp egyedül voltam otthon, s mikor Ya Ou hazaért, egyszerűen csak átadtam neki a tesztet" – idézte fel lapunknak mosolygósan Viki.

Ya Ou eddig is figyelmes volt velem, de most még fokozottabban az! A lépcsőn mindig fogja a kezem, hogy le ne essek. Nekem ez kicsit furcsa, mert nagyon önálló vagyok. De jól esik a figyelmessége. Hozza a táskám, mindig fogja a kezem. Bár a munkák miatt ritkán vagyunk egyszerre otthon, de ha így alakul, akkor igyekszünk minden módon megajándékozni egymást, néha ágyba reggelit is kapok!

– árulta el az újdonsült feleség: az énekespár ugyanis nemrég titokban összeházasodott!

Bár Ya Ou családjában a születendő babájuk lesz az első unoka, addig Vikiéknél már a tizedik!

Nagyon sok babaholmit kaptunk már a családtól: kiságyat, szekrényt... Gyakorlatilag már csak egy pelenkázó és babakocsi kell, de az is folyamatban van. Rengeteg aprócska ruhát is kaptunk, ezeket még át fogom válogatni édesanyámmal. A babaszobát még nem rendeztük be, megvárjuk, hogy minden meglegyen hozzá."

A leendő szülők a Borsnak nemrég elmondták, kislány nevet már kitaláltak, akkor a fiú névvel még hadilábon álltak.

Viki remekül viseli az áldott állapotát, a hétvégén is fellépett, szinkronizálni jár és színpadi szerepei is vannak, mint mondja: addig dolgozik, amíg bírja!





 





Ezeket olvastad már?
Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Ezért jelentette be Katalin hercegné egyedül, támogató férje nélkül a betegségét

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

Túl van a műtéten, máris poénkodik Schwarzenegger

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

„Szép vagy minden látószögből” – Még a víz is felforr Singh Viki fürdőruhás testétől

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Életveszélyes mutatványt hajtott végre a jóképű magyar színész

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás