RETRO RÁDIÓ

"Dominik szeretne előrelépni" - Marco Rossi elárulta: érik Szoboszlai klubváltása





Olasz szövetségi kapitányunk szerint Szoboszlai Dominik terve, hogy előrelépjen az RB Leipzig csapatából, és a BL-győzelemre is esélyes Napolival kölcsönösen jól járnának egymással.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.03.31.
Szoboszlai Dominik magyar válogatott Marco Rossi nápoly

Szoboszlai Dominik azt tervezi, hogy újabb lépcsőfokot tegyen meg a pályafutásában: a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi egy nápolyi rádiónyilatkozatában elárulta, hogy ezt maga a 22 éves középpályás mondta el neki.

Szoboszlai az első gólt előkészítette, a másodikat maga bombázta a bolgárok kapujába
Szoboszlai élete formájában focizott a válogatottban - jöhet az újabb előrelépés klubszinten is?    Fotó: Csudai Sándor / Origo

Szoboszlai – Napoli? Dominik szeretne egy lépést tenni előre, beszéltünk erről! Spalletti csúcs lenne számára

– ezzel címezte a nápolyi Radio Kiss Kiss adásában elhangzottakat az egyik nápolyi hírportál.

– Azt hiszem, eljött az idő, hogy megtegyen egy határozott lépést, és Európa egyik legjobb klubjához menjen. Ezek közé tartozik a Napoli is. Beszélgettünk erről, de nem tudom, hogy a gazdasági okok miatt mennyire lenne kivitelezhető egy olasz klub számára. A fiúnak jelenleg az az ötlete, hogy előrelépjen. A Napoli ezt jelentené számára, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy hosszú távú, 2026-ig szóló megállapodás köti a Lipcséhez

– utalt arra Rossi, hogy német sajtóhírek szerint az RB Leipzig vezetői Szoboszlaival tervezik a jövőt, és csak a szerződése 70 millió eurós (26,6 milliárd forint) kivásárlási záradéka jelent kiskaput a megszerzéséhez.

Rossi szerint Szoboszlainak jó hely lenne Nápoly

Olasz szakvezetőnk arra is kitért, hogy Szoboszlai számára már csak a további fejlődése szempontjából is telitalálat lenne a Napoli vezetőedzőjével, Luciano Spallettivel dolgozni. 

A Napoli jelenleg (27 forduló után) 19 pontos előnnyel vezeti az olasz bajnokság tabelláját a második Lazio előtt, a Bajnokok Ligájában pedig az AC Milan elleni áprilisi negyeddöntőkre készül. Az észak-olasz származású, de felesége révén a Nápolyhoz közeli Pozzuoliba valósi Rossi az idei BL-sorozat egyik esélyeseként tekint a Spalletti-csapatra.

Az ősz óta a Bundesliga-csapat szinte kihagyhatatlan erősségének számító Szoboszlaival kapcsolatban idén már az olasz bajnok AC Milan és az Internazionale érdeklődéséről is cikkeztek; legutóbb pedig az angol Chelsea kiszemeltjeként írtak róla.





 





Ezeket olvastad már?
Messit Lipcsébe hívják: Gulácsi és Orbán csapatába igazolhat

Messit Lipcsébe hívják: Gulácsi és Orbán csapatába igazolhat

Széttárt lábak, pucérra vetkőzve mutatja kedvenc pózát a szemérmetlen álomnő

Széttárt lábak, pucérra vetkőzve mutatja kedvenc pózát a szemérmetlen álomnő

„Kedvencem a matematika" - Dzsudzsák Balázs is segíti a Loki gólvágóját

„Kedvencem a matematika" - Dzsudzsák Balázs is segíti a Loki gólvágóját

Dárdai fiának súlyos döntést kell meghoznia: mi lesz a magyar válogatott új sztárjával?

Dárdai fiának súlyos döntést kell meghoznia: mi lesz a magyar válogatott új sztárjával?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás