RETRO RÁDIÓ

Betelt a pohár Korda Györgynél és Balázs Klárinál: Ezek közönséges bűnözők





A népszerű házaspár életét több mint három éve keserítik meg aljas, rosszindulatú csalók. Balázs Klári szerint a helyzet tarthatatlan.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.09.
Korda György Balázs Klári csalók

Korda György és Balázs Klári vitathatatlanul az ország egyik legnépszerűbb házaspárja, rengetegen imádják őket, ők pedig sorra adják a telt házas koncerteket. A közönség egyenesen megőrül, hogy ha felcsendül a Reptér, épp ezért megdöbbentő belegondolni, hogy nekik is vannak haragosaik. Pedig sajnos ez a helyzet, ami mára Balázs Klári szerint tarthatatlanná vált.

Balázs Klárinak elege lett a rosszindulatú csalókból Fotó: Végh István/Metropol

Létezik ugyanis egy kamuoldal, egész pontosan a Balázs Klári Rajongói Oldala, melynek a valóságban semmi köze az énekesnőhöz, ráadásul folyamatosan aljas rágalmakat, sértő álhíreket terjesztenek Klárikáról. A művésznőnél teljes joggal telt be a pohár. 

„Nincs mit szépíteni, ezek közönséges bűnözők! Pitiánerek! Olyan undorító dolgokat terjesztenek rólam, amikből egyetlen szó sem igaz! Sajnos ezt már nem lehet elintézni annyival, hogy pszichés problémáik vannak vagy nehéz gyermekkoruk volt. Itt sokkal radikálisabb lépést kell tenni, amit meg is fogok tenni. Erről azért nem beszélek egyelőre bővebben, mert nem akarom minden kártyámat kijátszani. Vannak olyan tagjai ennek a csoportnak, akiket ismerek a koncertjeinkről is, ott állnak, majd küldik a fenyegető üzeneteket” – háborgott a Metropolnak Klárika, aki nem érti, miért vált ilyen aljas támadások céltáblájává.  

A rendőrségen is járt 

Balázs Klári már annyira tarthatatlannak ítélte meg a kialakult helyzetet, hogy a rendőrséghez fordult, ám ott akkor nem igazán foglalkoztak az üggyel, így minden maradt a régiben. 

„Voltam már a rendőrségen ezzel kapcsolatban, de a kiberbűnözéssel szemben nehéz eljárni. Pedig már fenyegetnek is: »Tönkreteszlek, kicsinállak« – ilyeneket írnak. Szívem szerint a hivatalos oldalunkat is letörölném, annyira nem szeretném kitenni ennek a pszichémet, de ezt nem tehetem meg a rajongókkal”mondta korábban a Borsnak az énekenső.

Balázs Klári szerint egyébként valamiféle személyes sérelem, féltékenység állhat a háttérben, és abban is biztos, ismeri azokat a személyeket, akik semmi mást nem tesznek egész nap, csak őt mocskolják, fenyegetik és mindent megtesznek, hogy befeketítsék.

A menedzsment arra kéri a rajongókat, hogy jelentsék a kamuprofilt 

Klári szerint nagyon fontos hangsúlyozni, hogy nekik egy hivatalos oldaluk van, ami a 28 ezer követővel rendelkező Korda György és Balázs Klári-oldal, minden más kamu, téves állításokkal és információkkal. Nem csoda, hogy a sztárházaspár menedzsmentje arra kéri a rajongókat, minél többen jelentsék az álprofilt.

„Néhány éve még egy ártatlan, rajongói oldalként tüntette fel magát Balázs Klári Rajongói oldala, amit nem mi kezelünk. Az oda feltöltött tartalmak az utóbbi időben bántóak, sokakat méltóságukban sértenek, emellett pedig azt a hamis képet kelti az oldal, hogy ezt Balázs Klári posztolja, ezek az Ő gondolatai és megnyilvánulásai. Sem Korda Györgynek, sem Balázs Klárinak nincs köze az oldalhoz, az oldal üzemeltetőjével nem tudjuk felvenni a kapcsolatot, az ott megjelent tartalmakra nincs ráhatásunk. Arra kérjük Önöket, hogy keressék meg az említett rajongói oldalt, a bejegyzés alján látható illusztráció segítségével jelentsék azt, hiszen HAMIS TARTALMAKAT tesz közzé folyamatosan, ezzel negatív színben tünteti fel Balázs Klárit”

– áll a közleményben.

Kordáék, akik nemrég kiköltöztek a Korda-villából mindenesetre őszintén bíznak benne, hogy a törvény keze utoléri a csalókat, és végre véget ér a több mint három éve tartó rémálom.

Segített az összefogás

Időközben megtudtuk, hogy Kordáék rajongói közül annyian jelentették a fent említett kamuprofilt, hogy a Facebook végül törölte azt.





 





Ezeket olvastad már?
Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Mindenki Curtisre irigykedik: nem akárkivel sikerült közös képet csinálnia

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Hoppá: Palvin Barbi nekivetkőzött, özönlenek a kommentek

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Megműtötték a TV2 dögös énekesét

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Itt a friss lista, ők a világ leggazdagabbjai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás