Tragédia

2022.05.18. 07:54

Szívszorító szavakkal búcsúzott családja az USA-ban meggyilkolt balassagyarmati nőtől

A temetési szertartást néhány héttel ezelőtt megtartották, a hamvakat pedig a család Magyarországon tartózkodó tagjai és a kinti rokonok egy helyi szertartás keretében helyezik majd örök nyugalomra.

Nool

Orsolya a családjával

Forrás: Facebook

Ahogy korábban beszámoltunk róla, kegyetlenül kivégeztek egy magyar családanyát április közepén New Yorkban. Az 51 éves G. Orsolya holttestére április 16-án találtak rá egy véres sporttáskában. A rendőrségnek azóta sikerült azonosítania, és elfognia a nő gyilkosát, a 44 éves David Bonolát, aki Orsolya szeretője volt.

A Bors friss információi szerint a minap gyászszertartáson emlékeztek meg az édesanyáról. A Forest Hills-i közösségi házban tartott megemlékezésen megszólalt az áldozat férje és a házaspár idősebbik fia is.

– Orsolya, milyen gyönyörű név sokan így reagáltak, amikor először találkoztak a feleségemmel, bár csak kevesen tudták helyesen kiejteni a nevét – mondta az áldozat férje, Howard Klein.

A cikk szerint a házaspár 1994-ben Budapesten ismerkedett meg egymással egy karácsonyi ünnepségen. Hamar egymásba szerettek, több hónapig váltottak szerelmes leveleket, majd pár hétre Thaiföldre is elutaztak. Orsolya ezután New Yorkban keresett munkát és össze is költözött Kleinnel.

A házaspár idősebb fia szintén felszólalt:

– Amikor az anyukámra gondolok, mindig eszembe jut, mennyi energiát fektetett a nevelésünkbe. Mindenki, aki ismerte, azt mondja, hogy a tetteiben és a megnyilvánulásaiban is tükröződött az irántunk érzett szeretete – mondta a fiú, aki idén érettségizik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában