Az én STorym

2022.05.18. 20:20

Szorcsik Vikivel beszélget majd Salgótarjánban Szily Nóra

Az én STorym beszélgetéssorozat ötödik estjéhez közeleg. A május 28-i beszélgetés egyik vendége a salgótarjáni származású művésznő, Szorcsik Viktória lesz.

Nool

Szorcsik Viki

Forrás: TV2

A színésznő, aki olyan ismert sorozatokban is szerepelt már mint a Jóban Rosszban vagy a Drága örökösök, május 28-án, azaz jövő szombaton látogat majd el Salgótarjánba, hogy Szily Nórának meséljen Az én STorym-ban. A májusi est másik vendége Debreceni Boglárka lesz, aki íróként, költőként, szerkesztőként és kritikusként is sokat tett már le asz asztalra, emellett megalkotott egy új lírai műfajt, a komixot. 

Az est házigazdája a nosztalgikus beszélgetések alatt igyekszik majd feltárni, hogy beszélgetőtársait milyen mélységek és magasságok juttatták el oda, ahol ma tartanak, illetve az elmúlt években mit kaptak a megyeszékhelytől és mi az, ami ebből még ma is velük van. Az Én STorym című beszélgetéssorozat egyébként Salgótarján Centenáriuma alkalmából indult útjára. A program keretében a hónap minden utolsó szombatján a megyeszékhelyhez kötődő ismert és elismert, munkájukban kiemelkedő emberek mesélnek történetükről. 

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont által szervezett rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amit IDE kattintva tehetnek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!