Törzshely

2022.05.24. 17:19

Hamar híre ment a sikernek: nincsen párja a balassagyarmati gírosznak

Huszonöt napon keresztül zajlott a szavazás a Törzshely oldalunkon, ahol az olvasóink által jelölt kedvenc megyei vendéglátóhelyek mérték össze népszerűségüket. Nógrád megyében a városok kategóriájában a balassagyarmati Döner Kebab gyorsétterem közel 3000 szavazattal aratott elsöprő győzelmet.

Kakuk Klaudia

Popomájer Lajos László is kiveszi a részét a munkából, feleségével sokszor látható a pult mögött

A város központi részén, könnyen megközelíthető helyen található a Döner Kebab gyorsétterem, amely nem csak az itteniek ízlelőbimbóit hódította meg, az éhes utazók is odavannak az isteni gíroszért.

A helyet Popomájerné Molnár Viktória és férje, Popomájer Lajos László három éve üzemeltetik, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre, valamint arra, hogy versenyképes, elérhető áron szolgálják ki a vendégeiket.

A folyamatosan növekvő élelmiszerárak mellett törekszünk arra, hogy az ételeinket megfizethető áron tudjuk kínálni a vendégeinket, mindezt úgy, hogy ne menjen a minőség és a mennyiség rovására. Ez nem kis vállalás, ugyanis így minimális haszonnal dolgozunk 

– mondta a tulajdonos, Popomájerné Molnár Viktória, akinek férje is besegít a munkában.

Rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert

A hely fő profilja a gírosz. A menü, a kínálat egyszerű és áttekinthető. A pita friss, a hús ízletes, a zöldség ropogós, a krumpli aranybarna, az öntetek pedig különlegesek, nem mellesleg az árfekvés is kedvező. Nem csoda, hogy viszonylag rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert a környéken.

Hamar meghódították a helyiek ízlelőbimbóit 

– A vendég megtartásának egyik záloga, hogy mindig azt kapják, amit vártak, friss ételt, megfelelő nagyságú adagot, pénztárcabarát áron – mondta a tulajdonos, akinek az étel mellé mindig van egy jó szava is a vendégekhez.

– Az étel mindig a vendégek orra előtt készül, ami arra is lehetőséget ad, hogy szóba elegyedjünk velük. Az itteniek nagyon kedvesek, szerencsére gyorsan megkedveltek minket és be tudtunk illeszkedni, tudniillik mi Pomázról érkeztünk. Balassagyarmati üzletünk előtt Budapesten üzemeltettünk vendéglátóhelyet, majd egy lehetőségnek köszönhetően Nógrád megyébe kerültünk. Amit azóta sem bántunk meg, hiszen gyönyörű a környék, még az esküvőnket is itt tartottuk meg – meséli Popomájerné Molnár Viktória.

Annyira megkedvelték a várost, hogy esküvőjüket is Balassagyarmaton tartották

Ingyen étellel segítik a mentősök munkáját

A tulajdonost arról is faggattuk, tudja-e mi lehet a vendéglátó egység titka, amely Törzshely játékunkon az elsöprő győzelmet jelentette szűkebb hazánkban?

– Vendégkörünk nagy részét törzsvendégek alkotják, a versenyre is közülük nevezete be valaki a helyet. Azonban ekkor még nem számítottunk ekkora sikerre. Az izgalom akkor kezdett fokozódni, amikor láttuk a rengeteg megosztást és a szavazatok gyarapodását. Hálás vagyok a csapatomnak, és ezúton is szeretném megköszönni minden vendégünknek, akik minket választottak, illetve választanak a mindennapokban. Talán a győzelemhez a kedves kiszolgálás mellett hozzájárult, hogy mindig próbálunk egy kicsivel többre törekedni, és valahogyan kitűnni, amely egy franchise rendszernél meglehetőségen nehéz feladat. Ötletgazdái voltunk például a mentősöket segítő akciónak is, amellyel a mai napig ingyen gírosszal segítjük a munkájuk – magyarázta Popomájerné Molnár Viktória.

Kiálltak a mentősök mellett

Ahhoz, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjenek el, az igényeknek megfelelően tervben van a hálózat bővítése.  – A jövőben a megyeszékhelyen, az egyik bevásárlóközpont mellett nyitnánk egy hasonló üzletet és a kínálatot is szélesítenénk – árulta el a tulajdonos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában